2777
2789

من همیشه به حسین ابن علی (ع) گفتم غم هامو

الان این حاجتم یکم دیر شده

خیلی اذیتم 

میشه برام دعا کنین چشام اشک داره میاد همین الانشم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ب حضرت زینب 

دو بارم حاجتمو گرفتم 

دفعه سوم هست ک میخام ازش بخام

۲۱ روز ، روزی صد تا صلوات تقدیم کن به حضرت زینب ، حاجتتو گرفتی ۲۱ تسبیح بخر و برو بده ب ادمای داخل مسجد

من یه بار تو راه کربلا خانوادمو گم کردم یه لحظه جدا افتادیم

خیلی مستاصل شدم پاسپورتا و پولا دست من بود...

انقد حالم بد شده بود سراسیمه از اینور به اونور میدویدم ولی فایده ای نداشت

تو روبیکا به مامانم پیام دادم ولی نت نداشت اونجا هم نمیتونست نت بخره

بعدش خانم حضرت زینب رو قسم دادم به حال پریشونش گفتم همدیگه رو پیدا کنیم اواره نشیم

مامانم گوشیشو داده بود یه نفر کلی کمکش کرده بود به روز رسانی و اینا کرده بود بعد به من پیام داد پیدا کردیم همدیگه رو

خوشبحال تو که فقط چشات اشک میاد ،فقط اون خدا میدونهـکه چ شبایی تا صبح من ده بار نمردم و زنده شدم ،فقط خودش میزونه روزی چن بار از استرس و فشار معده بالاـمیوردم ،فقط خود خدا میدونه چ روزایی که از شدت داتنگیش دنیا با عظمتش برام ی قوطی کبریت میشد جوری که میمدم توی حیاط دهنمو وامیکردم که هوا برده داخل و انگار ی چیزی داشت درونم خفم میکرد میدونید سخت ترین  قسمت این ماحرا چی بود اینکه هیچ کس از خونوادم از حال دلم خبر نداشتن ،اگرم میفهمیدن تو سرم میزدن ن همدردی میکردن ،و خود همون خدا میدونه که ب چ امامیی متوسل نشدم آخررررشم ن خدا منو دید ن بنده هاش کارم ول شد تلاشام بینتیجه موند 

منم گاهی وقتا نیمه شبا بین خواب و بیداری دچار اضطراب و دل آشوبه میشم...

هی تو مغزم تکرار میشه خدایا با چه اسم و ذکری صدات کنم که دلم آروم بشه...

هنوزم دلم به هیچی رضا نمیده...

هیچکدوم از این ذکرا قد غمای من نیست