2777
2789
عنوان

عمیقأ به کساییکه همیشه خونشون مرتبه و برق میزنه حسودیم میشه 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 75 پست
ببین خونه من تمیزیه کثیف نیست ولی نامرتبه ، لباست و وسیله ها هر کدوم یه گوشه پرته ، هرچیو برمی‌داریم ...

منم تمیزه ولی همش در حال جمع کردنم و همش ریخت و پاشه اصلا نمیدونم چرا همیشه وسط پذیرایی پر از خرت و پرت میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی تمیز کاری میکنم اما متاسفانه الان یک هفته است افتادیم از مریضی خونه کثیف افتضاح😫

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اوه اوه پس کلی شیطون و وروجک دورت هستن 😁😁😁😁 تشویق شون کنن کمک کنن مثلا اگه کاری کردن بهشون امتیا ...

آره عزیزم 

اما من به همه میگم از اول قانون بذارید همسر و بچه مجاب میشن رعایت کنن

من پیش خودم میگفتم به همسرم گیر ندم به اندازه کافی از بیرون میاد خسته نشه

دخترم خیلی لوس بار آوردم حتی تا کلاس پنجم خودم تو حموم میشستم میگفتم خسته نشه یا تمیز نمیتونه بشوره

اشتباه کردم

شماهانکنید

خوب کاری میکنید با قانون برید جلو

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من اینجوریم ک یه روز کولاک میکنم ریزو درشت تمیز میکنمبعد یه هفته دست نمیزنم به هیچی به جز کارای روز ...

چقد من توام

یا تو منی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم اما من به همه میگم از اول قانون بذارید همسر و بچه مجاب میشن رعایت کننمن پیش خودم میگفتم به ...

البته شما هم تقصیری نداشتی میخواستی محبت کنی ولی بهتره از اول قانون بزارید 

الانم دیر نشده بچه ها تو سن رشد هستن میتونی تغییرشون بدی مثلا نظم و قانون بزار 

همسرتون هم باید درک کنن  شما به عنوان یه خانوم از  اینکه همش تو خونه بشور و بپز کنید خسته میشید و گاهی لازمه ک کمک کنند 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
البته شما هم تقصیری نداشتی میخواستی محبت کنی ولی بهتره از اول قانون بزارید الانم دیر نشده بچه ها تو ...

کمک میکنه اما به روال من نیست بیشتر اذیت میشم

دیگه چی بگم خواهر امیدوارم بچه ها بزرگ شدن تغییر کنن و مسولیت بهشون بدم

ممنونم از هم صحبتی با شما خانوم تمیز و مرتب اصلا بوی تمیزی تا اینجا اومد🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمک میکنه اما به روال من نیست بیشتر اذیت میشمدیگه چی بگم خواهر امیدوارم بچه ها بزرگ شدن تغییر کنن و ...

اخی عزیزم عیب نداره تن شون سلامت باشه 

زیاد خودتو خسته و اذیت نکن  😍 

منم همچنین عزیزم معلومه مادر مهربون و خانوم تمیز و با سلیقه ای هستید  

😃😃خصلت بچه ها هم همینه شیطنت و کثیف کاری زیاد سخت نگیر به خودت 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
منم تمیزه ولی همش در حال جمع کردنم و همش ریخت و پاشه اصلا نمیدونم چرا همیشه وسط پذیرایی پر از خرت و ...

واسه من اتاقا افتضاح میشه

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

تو این شرایط مهم سلامتیه عزیزم

آره عزیزم شوهرمم میگه 

تازه ۱۴ دی تولدمه 

شب یلدا و روز زن که زیر سرم بودم  خدا کنه تا تولدم خوب بشم😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک