2777
2789
عنوان

بی انگیزگی و حدف روتین ها

79 بازدید | 9 پست

چطوری روتینتونو حفظ میکنین ؟ چند روزه خیلی بی انگیزه شدم همش تو اینستا و یوتوب پرسه میزنم و کلا بیکار میگردم کلی کار ریخته رو سرم

.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه یروز خسته شی بیکار بگردی ؟

شستن صورت ژل ۵ دقیقه زمان میبره   روزی دوبار انجام میدم 

اگه از روتین حس خوبی بگیری انگیزشو پیدا میکنی

__درخواست دوستی ندین ___________________
بابا اصن نمیتونم خودمو جمع کنم همش کسلم

خودم حال ندارم اینایی که میگم انجام بدم

ولی شاید به درد تو بخوره.

باید منبع دوپامینت رو عوض کنی.

الان منبع دوپامین من لایک و کامنت های نی نی سایت و اینستا و حرف زدن با دوستم و غذا خوردنه.

اما اگه بجاش نیم ساعت ورزش کنم، کلی خوشحال میشم و دوپامین جدید و مفید به خودم میدم.

بهترین کار اینه که اول روز یکار خوب انجام بدی که بهت انرژی بده.

مثلا اگه بجای ساعت ۲ ظهر ۸ بیدار شی و بری دوش بگیری و لباس خوب بپوشی،تا آخر روز دلت میخواد کاری انجام بدی که در خور و لایق اون دختر خانم ناز و سحرخیزی که صبح زود پاشده خوشگل کرده.

ولی وقتی ساعت ۲ بیدار میشی تا آخرش میگی این اسکل بی لیاقت انگل اجتماع بهتره بره سرشو کنه تو گوشی و خودشو به خاک سیاه بکشونه.

این دفعه بنظرم دارم وارد یه افسردگی جدی ناشی از استرس میشم.

ولی قبلا کافی بود شب قبل یه برنامه سبک و قشنگ واسه روز بعد بنويسم،صبح وقتی ساعت زنگ میکشید چون میدونستم امروز باید چیکار کنم و سر گردون نبودم،خیلی راحت پا میشدم به کارام می‌رسیدم.

الان اونقد استرس دارم

اونقد نا امیدم

نسبت به هدفام احساس بیچارگی میکنم هیچی روم اثر نداره،مگه اینکه بدم تریاک بکشم.

امیدوارم به درد تو بخوره اینا.

بوتیوب و اینستا اولش دوپامینت رو بالا میبرن و حس خوبی میدن 

ولی بعدش وارد یه چرخه تکراری میشی و بدنت استانه واکنشش به محرک خای هیجانی کم میشه

اصلا عادت نکن به کجازی

خصوصا اگه درس میخونی

ورزش معجزه میکنه

ورزش کن با اینکه سخته ولی بعد از ۲۱ روز معجزه‌ش رو میبینی