2777
2789
عنوان

به نظرتون استادم ازم خوشش میاد

217 بازدید | 24 پست

من خیلی آروم و بی حاشیه ام تو کلاس در حدی که اکثر استاد ها اصلا منو نمیشناسن بعد یه استاد داریم تو کلاس فقط اسم منو و دو نفر دیگه رو بلده بعد چند بار وقتی اومد کلاس با لبخند تو چشام نگاه کرد پرسید خانم فلانی حالت خوبه ؟ چه خبر ؟ یا خیلی وقتا باهم شوخی میکنه یه بار بچه ها دعوا داشتن سر اینکه فلان جلسه کلاس بیان بعد منو نگاه کرد گفت خانم فلانی تو نظرت چیه ؟ منم گفتم نیایم اونم گفت باشه نیاین😅 اینم بگم کلا خیلی مهربونه ولی با خیلی بیشتر مهربونه منم کمبود محبت دارم خیلی دلم بهش خوش بود الان مدتیه ندیدمش اینقدر حالم بده احساس میکنم دلم براش تنگ شده🥲

باشه کیومرث عاشقته وا بده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم متاهله و من قصد بدی ندارم ولی خیلی ذوق میکردم باهام مهربون بود

خاککککک

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اینم بگم متاهله و من قصد بدی ندارم ولی خیلی ذوق میکردم باهام مهربون بود

اتفاقا قصدت داره بد میشه خودتو توجیه نکن تا کار از کار نگذشته خودتو کنترل کن اون زن داره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...