2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن پایین ازدواج کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست

من ۲۰ عقد کردم 

عاشقانه و منطقی 

و شرتیط جوذی شد که این سن رو رسمی تر کردیم حقیقتش میدونم زود بود و اگر هزار بار عقب میرفتم قطعا همسرم همونه

ولی خوب یک مقدار دیر تر با همون اقا 

چون ازدواج مسعولیتش سنگینه 

البته من نسبت به سنم عاقلانه رفتار میکنم و مشکل خاصی نداشتم ولی سخته تا عادت کنی 

با اینکه همسرم ادم خوبیه و حمایتم میکنه ولی درگیری هات با همسن هات متفاوته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج به سن ربطی نداره :)بستگی به عقل طرف داره

یه جمله کلیشه ای.بعدا که بزرگ‌شدن میفهمن که عاقل بودن چیه.الکی نگید میفهمن اگر فهم داشتن اول به جسم و روحشون فکر میکردن.و بدتر اون پدر مادری که مثلا عاقلن.جواب نمیوم چون فقط لازم بود بگم ...

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

چیزی که تو اطرافیان دیدم اولش داغن خیلی خوشحال و راضی انولی اکثرا بعد ۲_۳ سال پشیمون میشنحتی برای شم ...

من که تا ده سال بعدم ازدواج تو فکرم نیست البته کلا تو فکرم نیست 😂😂

اره دقیقا عشقای آتشی زود خاکستر میشن

دقیقا من الان نصف موهام سفید شده شکسته شدم با اینکه سنی ندارم ولی خوب مشکلات زندگی اینجوریم کرده

منم نسبت ب هم سن سالام وهم دانشگاهیام خیلی شکسته ترم اونا مجردن من متاهل وبچه دارم 

منم نسبت ب هم سن سالام وهم دانشگاهیام خیلی شکسته ترم اونا مجردن من متاهل وبچه دارم

من اوایل زندگیم خیلی سختی کشیدم تو سن کم 😢دیگه زندگیه دیگه چ میشه کرد حیف که یکبار میشه زندگی کرد 😔

چون یه ادم ۱۸ ساله به اقتضای سنش بچست اینا که میگن بلوغ به سن نیست و به عقله درکی از سیستم رشد انسان ...

اره درسته 

ولی 17/18 همگی کودک همسر نیست مثلا با21/22/23ساله ها ازدواج میکنن

ازدواج به سن ربطی نداره :)بستگی به عقل طرف داره

قسمتی از مغز که به قدرت تصمیم‌گیری، انتخاب، قضاوت، تفکر و کلا چیزی که ما بهش عقل میگیم مربوطه، لوب پیشانی (frontal) هست

طبق تحقیقات تکامل لوب پیشانی اواسط دهه ۲۰ زندگی، حدود ۲۴،۲۵ سالگی کامل میشه

در نتیجه اگر ازدواج به عقل طرف بستگی داره، پس به سنش وابسته‌ست

کامل‌ترش رو میتونین توی این مقاله بخونین، مال یکی از ژورنال‌های elsevier هست که توی علوم پزشکی معتبره

https://www.jahonline.org/article/S1054-139X(09)00251-1/abstract