اونی ک 17 ازدواج کرد هم خودش هم شوهرش بچه بودن ی مشکلاتی داشتن ک باعث طلاقشون شد و الان دوباره برگشت ...
در ضمن اینم بگم بیشتر اینکه از خانواده شوهرش راضی نیس چون اونا زیاده تعدادشون و خواهر منم درونگرا اونا هر شوخی باهم میکنن ک خواهرم تحملشو نداره یجورایی سختی ندیده اس
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چیزی که تو اطرافیان دیدم اولش داغن خیلی خوشحال و راضی ان
ولی اکثرا بعد ۲_۳ سال پشیمون میشن
حتی برای شما هم زوده به نظرم
توی فامیل ازدواج دختر ۲۲ ساله و پسر ۲۴ ساله داشتیم در همون دوران عقد منجر به طلاق شد
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
اینایی که میگن ازدواج به سن نیست چرت میگن ۱۰ سال دگیه ازشون بپرسی میگن اشتباه بزرگی بوده نمونش مادرم ...
دقیقا مطالعات نشون داده اونایی که سن پایین ازدواج کردن از نظر عقلی واقعا زود بزرگ شدن اینکه زود غفلت رشد کنه واقعا پیر میشی و درد میکشی باید متناسب با سن دغدغه داشته باشیم بچه پنج ساله دغدغش بازی و خوراکی 18سالهذدغدغش نوجوانی و چیزایی که مربوط به نوجوانیه
من خودم ۲۳ ازدواج کردم ولی ۱۹ بهتر بود چون خیلی از زندگی جلو میفتادم و لی باید از خودت و اهدافت شناخت درست داشته باشی که انتخاب درستی انجام بدی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
بستگی داره بستگی ب شرایط وعقل وخیلی چیزا داره نمیشه برای همه از یه نسخه پیچید یکی تو۳۰سالگی ازدواج میکنه ناراضیه یکی ۱۸سالگی وخیلی خوشبخته وتفاهم دارن من خودم سن خیلی خیلی کم ازدواج کردم خداروشکر راضیم ب رضای خدا