2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن پایین ازدواج کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست
اونی ک 17 ازدواج کرد هم خودش هم شوهرش بچه بودن ی مشکلاتی داشتن ک باعث طلاقشون شد و الان دوباره برگشت ...

در ضمن اینم بگم بیشتر اینکه از خانواده شوهرش راضی نیس چون اونا زیاده تعدادشون و خواهر منم درونگرا اونا هر شوخی باهم میکنن ک خواهرم تحملشو نداره یجورایی سختی ندیده اس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که تو اطرافیان دیدم اولش داغن خیلی خوشحال و راضی ان

ولی اکثرا بعد ۲_۳ سال پشیمون میشن

حتی برای شما هم زوده به نظرم

توی فامیل ازدواج دختر ۲۲ ساله و پسر ۲۴ ساله داشتیم در همون دوران عقد منجر به طلاق شد

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اینایی که میگن ازدواج به سن نیست چرت میگن ۱۰ سال دگیه ازشون بپرسی میگن اشتباه بزرگی بوده نمونش مادرم ...

نه اتفاقا شامل انتخاب اشتباس

مادر و اطرافیان من راضی ان

بی خیال بزار همه برن
اینایی که میگن ازدواج به سن نیست چرت میگن ۱۰ سال دگیه ازشون بپرسی میگن اشتباه بزرگی بوده نمونش مادرم ...

دقیقا مطالعات نشون داده اونایی که سن پایین ازدواج کردن از نظر عقلی واقعا زود بزرگ شدن اینکه زود غفلت رشد کنه واقعا پیر میشی و درد میکشی باید متناسب با سن دغدغه داشته باشیم بچه پنج ساله دغدغش بازی و خوراکی 18سالهذدغدغش نوجوانی و چیزایی که مربوط به نوجوانیه 

بختت سفید باشه …

ماماتم و عمم همسنن

مامانم۱۳ عمم۲۵

عمه بدبختم  شوهر بی پووول و بدردتخور بوود و اخرش طلاق با بچه 

مامانم خداروشکر خوشبخت و پراز رفاه

…..

خودم۲۳  خداداند بختم چ رنگیه

😃😃😃😃😃ی روز شاهزاده منه ی روز سگ‌درخونه 

😶😶😶

من خودم ۲۳ ازدواج کردم ولی ۱۹ بهتر بود چون خیلی از زندگی جلو میفتادم و لی باید از خودت و اهدافت شناخت درست داشته باشی که انتخاب درستی انجام بدی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

۱۸ سالگی دوست شدیم

۱۹ نامزدی  

اخرای ۱۹ عقد

الان ۲۰ سالمه و تو دوران عقدیم و حاملم

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

من ۱۷ ازدواج کردم الانم ۲۵ سالمه اصلا خوب نیست نه جوونی می‌کنی نه به خاسته هات. میرسی نه بلدی با شو ...

اخی عزیزم واقعا سخته ایشالله به بهترین ها برسید و زندگی عالی داشته باشید 

چرا؟

چون یه ادم ۱۸ ساله به اقتضای سنش بچست 

اینا که میگن بلوغ به سن نیست و به عقله درکی از سیستم رشد انسانی ندارن

نود درصد انتخابای ادم تو سن پایین از هیجان و هورمونه.سنش بره بالاتر تازه عقلش کامل میشه فهمش بالا میره 

۱۷.۱۸ساله ها کودک همسرن 

بستگی داره بستگی ب شرایط وعقل وخیلی چیزا داره نمیشه برای همه از یه نسخه پیچید یکی تو۳۰سالگی ازدواج میکنه ناراضیه یکی ۱۸سالگی وخیلی خوشبخته وتفاهم دارن من خودم سن خیلی خیلی کم ازدواج کردم خداروشکر راضیم ب رضای خدا 

دقیقا مطالعات نشون داده اونایی که سن پایین ازدواج کردن از نظر عقلی واقعا زود بزرگ شدن اینکه زود غفلت ...

دقیقا من الان نصف موهام سفید شده شکسته شدم با اینکه سنی ندارم ولی خوب مشکلات زندگی اینجوریم کرده