2777
2789
عنوان

چه کار های کوچیکی باعث شد زیباتر بشید 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست
منم ۴ تاش روکش‌ه روکش هارو بیشتر دوست دارم

اره روکش فوق العادس 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بچه ها چیکار کنم لپ در بیارم

جوانه گندم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلاب نزن گلم میگن تیره میکنه میشه ماسک های خونگیتو به ما هم بگی ممنونم😍😍😍

هرکس پوستش متفاوته خب..برای من سفید میکنه من حتی به بدنمم میزنم و تاثیرشو دیدم  

ماسکا هم خیلی چیزای معمولیه و شاید زیاد شنیدیشون

عسل و گلاب یا عسل و ابلیمو برای جوش میزنم و وافعا خوبه مخصوصا بعد اصلاح

پودر نشاسته ذرت و ماست

ماست وعسل

بیشتر تکرارین اما برای من که تاثیر داشته

مدل موهامو عوض کردم

چه زیاد😁😁😁

هرکس پوستش متفاوته خب..برای من سفید میکنه من حتی به بدنمم میزنم و تاثیرشو دیدم ماسکا هم خیلی چیزای ...

ممنونم مهربون

بله درسته منم پارسال در حد ۱۵ روز گلاب زدم عالی بود شنیدم 🌸🌸🌸

😂مدل موهامو تعییر دادم همیشه همرو میدادم عقب حالا یه وری میزنم، ابروهامم دیگه فقط در حد تمیز کردن ب ...

عزمزمه آفرین 😂😂😂😁❤

یه رنگ هم بذاری کامل میشه 

من فقط واسه ابرو و دور چشم انجام میدم ابروهام بالا اومده قبلا فاصلش با چشمم خیلی کم بود بهتر شده و د ...

در حد چند دیقه؟

غذای سالم میخورم به صورتم گلاب میزنم و انواع ماسک های خونگی ورزش میکنم به موهام اسپری خوشبو کننده می ...

همه از کلاب نتیجه گرفتن بجز من تا زدم صورتم و خشک میکنه و شدیدن سیاه.دلم گرفته چرا این پوستو اینجوری ساخت ک حتی دکترا توش موندن