2777
2789

چه بامزه ای که فکر میکنی شغل ربطی به سلیقه داره مثلا فک کن جوان باشی از یکی خوشت بیاد بعد دکتر شی بگی دیگه بی کلاسیه از این خوشم بیاد بذار برم یه دونه جدیدشو انتخاب کنم . یونیفرمه مگه؟!

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا ناراحت برا چی بشیم هرشغلیم کلاس نداره که آره دکتر مهندس معلم خوبه ولی خدایی منشی و کارگرای داروخونه کلاس ندارن خانه داری خیلی خیلی بهتر از کار کردن و حرف شنیدن از صاحب کاره کارم میکنید حداقل رئیس خودتون باشید کلاس بزارید کار کردن برا اینو اون کلاس نداره که

بچه ها اونایی که میگین پزشکا تمایل به ازدواج با پزشک ندارن به خاطر اخلاقای خاصشون و .....من هر دکتر آقا که رفتم اونقدر مودب و  خشک و جدی بوده .....بقیه شون هن که عصبی و بواخلاق جرات نداشتن سوال بپرسم حالا نمیدونم این همه حرف و حدیث کع میگن پزشکا اقا هولن و غیره از کجا منشا گرفته البته شاید من ندیدم 

یکم زبون قشنگ و خوبی داشته باشی سیاستم باهاش باشه همین کار تموم میکنه ربطی به تحصیلات و مرتبه و ... ...

دقیقا الان تاپیک پر بازدید خانم خانواده ثروتمند خودش مهندس مکانیک منکه ندیدم میگن عکس پسره شبیه خواسگار زیبا خانم تو سریال شمعدونی بوده رفته افتاده دس و پای پسره تا ۵ صبح گریه و التماس مرده گفته نمیخوامت! یه زنیم بقول شما هیچ چیز ظاهری نداره غیر اعتماد بنفس عذت نفس خانواده درست و پاکدامنی و مهربانی و اخلاق که برای مردا از همه چیز جذابتره...

خب دیگه تمام جواب سوالتو بگیر

چرا اخه من که بابام مولدار نیست ادم نیستم یعنی به خدا اگه خواستکارام ببینی گریه میکنی به خالم خودم لیسانس مهندسی .....کارمند رسمی اداره دولتی ام سابقه بالا دو تا خونه خریدم ۱۴ ساله کار میکنم ماشین دارم وضعم خوبه واکثر اشناهامون میدونن دستم به دهنم میرسه خیلی سختی کشیدم حتی بابام صامن نشد خیلی عذاب کشیدم ولی خواستکارم خیلی سطح پایین چرا آخه 

ما هم تو فامیل دوتا داداش دکتر متخصص داشتیم که فقط دنبال زن لیسانس خانه دار بودن و همین هم شد مامانش ...

چه جالب خانوماشون ولی حتما خوشگلن الان پسره قیافش شبیه چک برگشتی بعد زیباترین دختر میخواد تاکید میکنه سفید بلوری باشه خودم با چشام دیدم