2777
2789
چرا اینجور میگید همه اون دخترها باباشون پولدار بوده پولدار

ولی بابای من خیلی فقیر بود 😅 یه خونه فقط داشتیم اونم جای خوب نه ۱۶۰ متری بابامم باطریساز بود خودمم مطلقه. ولی لیسانس داشتمو سخت کار میکردم خواسگار دکتر نداشتم ولی مهندس عمران خیلی پولدار داشتم. معلم فیزیک که خونش سعادت اباد بود هم داشتم که تدریس خصوصی میکرد و انتشاراتم داره . البته سنش ۱۴ سال بزرگتر بود که نشد هیچکدوم ولی الانم شوهرم از خانواده استخون داریه تو شهرمون و یه خیابونم به اسم باباشه. ربطی به پول نداره خودش ادمو بخواد خانوادش کاری نمیتونن بکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این توهمات رو برای کسی نگو که قطعا سواد و موقعیتش خیلی از شما بیشتره فقط تو دکتر نیستی ها مراح ...

چقدر شما بی ادب هستی خانم. من با شما بد حرف نزدم اما شما با من بد صحبت کردی. خودت توهم داری درست صحبت کن.

شما سواد و موقعیتت از من بالاتره؟ شما حتی شغلت رو هم نگفتی. جالبه روی صحبت من با استارتر بود شما خودتو انداختی وسط😐

حس میکنم شما یکی از این دو موردی :

یا خودت شغلت چیزی غیر از پزشکی هست و آرزو داری همسر پزشک باشی و مثلا با این حرفها میخوای ازدواج پزشک با غیر پزشک رو نرمالایز کنی تا شاااید بختت باز شه

و یا اینکه شغلت چیزی غیر از پزشکی هست و خودت همسر یک پزشکی و انقدر خانوادش باهات بد رفتاری کردن و بهت از بالا به پایین نگاه کردن که دوست داری اینطور وانمود کنی که همه پزشکا آرزوشونه با خانمهای غیر پزشک ازدواج کنن! 

تو همین سایت یه خانمی رو میشناسم که تو سن پایین با یه پزشک ازدواج کردن که الان چشم پزشکه درحالی که خودشون تحصیلات پایینی دارن و خانواده خوبی هم ندارن و مدام تعریف میکنن که چقدر رفتار خانواده همسرشون با ایشون بده و مادر همسرشون همش میگن من برا پسرم کلی ارزو داشتم و اصلا ایشون رو بعنوان عروس خانواده قبول ندارن

آینده اغلب ازدواج بین پزشکا با خانمهایی با تحصیلات پایین مثل دیپلم همینه. حالا شما برو با توهماتت خوش باش.

چقدر شما بی ادب هستی خانم. من با شما بد حرف نزدم اما شما با من بد صحبت کردی. خودت توهم داری درست صحب ...

فلوشیپ ترین سال ۸۹ تخصص تموم شد سال۹۳ بعد از طرح فلوشیپ رتبه رو نگم بهتره 

خانمم و اصلا حرف شما روقبول ندارم چون به وضوح تو همکارام دیدم 

فلوشیپ ترین 😂 مشخص شد اصلا فیک نیستی

چیزی که برا من جالبه تو این سایت پر از خانم دکتره ؟🤣 شماها که انقدر شکایت از شیفتهای سنگین میکنید خدایی نی نی سایتو کجای دلتون جا میدید. یه دختریم دیروز میگفت خودم انترنم شوهرمم همکلاسیمه بعد یکی تاپیک زده بود سوزاک دارم این درومد با وحشت گفت یا خدا سوزاک چیه از چی میاد الان چجوری میشی🤭 مام گفتیم تو‌که دکتری . نععععع ما به اون مریضی میگیم انگوره لاتینشو ما میگیم فارسیشو بلد نبودم 🤣🤣🤣 بعد جالبه از رو هم‌نمیرفت و پافشاری که الا و للا من دکترممممم🤭🤭🤭

فلوشیپ ترین 😂 مشخص شد اصلا فیک نیستی

تآ حالا تایپ نکردی صفحه کلید خودکاره بعضی وقتا کلمه رو جایگزین میکنه 

حتما تو روپوش سفید دستت میگیری سوار مترو میشی همه بفهمن دکتری ولی خیلی مونده به حرفم برسی

چجوری

ببین مثل ما خانما که نیازمون بیشتر اون حس حمایت شدن و محبته برعکس آقایون نیازشون اقتداره 

یه خانم اگه بلد باشه چجوری این حس به همسرش بده اینجوری میتونه کاری کنه که اون مرد چشمش دیگه هیچ خانمی رو به جز خانم خودش نبینه 

یکی از ویژگی های یه خانم همین چرب زبون بودنشه مخصوصا برای همسرش یکم آب و تاب بدی و همین جملات روزمره رو به اندازه اینقدر میشه قشنگ بیان کرد بیان کنی خیلی تاثیر میذاره

این بحث اقتدار اینقدر گسترده و مهمه که اگه حفظ بشه و انجامش بدید حتی همین مشکل پول گرفتن که مشکل خیلیا هست رو هم میشه باهاش رفع کرد 

زن خیلی مهمه توی زندگی واقعا نباید دست کم گرفت رفتار زنانه رو 

و موضوع مهمم اینه که نباید نیاز خودمون که احساسیه رو با نیاز مرد که اقتدار مقایسه کنیم 

فقط میدونم این یه مورد معجزه میکنه 

من خودم نسبت به پدرم که انجام دادم رابطه پدر دختریمونو با هیچی عوض نمیکنم 

الانم انشالله پلن بدی روی همسر😁

چیزی که برا من جالبه تو این سایت پر از خانم دکتره ؟🤣 شماها که انقدر شکایت از شیفتهای سنگین میکنید خ ...

من خودم استاجرم و تو دوره استاجری خیلی تایم از دست نمیده ادم تو بیمارستان. اینترنی هستش که خیلی سخت میشه و بدتر از همه رزیدنتی هستش البته اگر رزیدنتی رشته های غیر رست باشه.

حالا نمیدونم شما منظورت من بودم یا اون خانم ولی به هرحال توضیح دادم براتون. در نهایت شما هرجور دوست داری میتونی فکر کنی عزیز 

شما اگه برادرت بدون حضور پدر مادر میرفت عقد میکرد اونم با همچین خانمی راجع بهش چطوری صحبت میکردی؟؟؟

شما چه میدونی  از نحوه ازدواج  تک برادر من

ولی    ما بعد 15 سال   هیچ بی احترامی به زنش نکردیم

حتی گاهی  بحث و... بوده   طرف زنش گرفتیم

تا زندگی  خوب باشه

کسی که  برادرش  واقعا دوست داشته باشه    اینطوری