2777
2789
حتما داداش شما هم چون دکتره کافی برای زندگی؟؟باید پای دردل های زنهای چاق و عصبی شون بشینیم

عزیزم اولی دوست شدن و سنشون خیلی زیاده و الان نوه دارن 

فکر کن تو اون زمان عاشق هم شدن و بدون خانواده رفتن عقد کردن و ... و از همون اول خانومش چاق بود و قیافه خوبی نداشت و چون بحث قیافه بود من به استارتر گفتم و جالبه که شما گارد گرفتی این وسط 

برادر دومم هم خانومش کلا عصبیه از همون موقع که عقد نکرده بود خود خانوادش گفتن زود جوشه حالا شما دنبال چی هستی من نمیدونم

من چون خودم دانشجوی پزشکی هستم اومدم تو این تاپیک.

تو سال بالاییهام اغلب میبینم که با همکار ازدواج کردن. یعنی اقایون پزشک خیلی هاشون با خانمهای پزشک ازدواج کردن. خیلی هاشون حتی همکلاسی بودن دوره عمومی باهم.

اما خب استثنا هم وجود داره. ممکنه یه پزشک با یه پرستار ، معلم ، مهندس ، وکیل ، داروساز ، دندانپزشک و یا حتی یه خانم دیپلمه ازدواج کنه. اینها استثنا هستن ولی وجود دارن.

دلایلش هم چیزای مختلفی میتونه باشه مثلا ممکنه چون خودشون اصلا وقت ندارن بخوان با کسی ازدواج کنن که تایم ازادتری داشته باشه و بتونه به بچه داری و اینا برسه. 

یا اینکه بعضیاشون مجبورن تو فامیل ازدواج کنن مثلا یه پزشکی داریم تو بیمارستانمون از عشایر هستن میگه من اگه بخوام ازدواج کنم مجبورم دختر عموم رو بگیرم چون اینجوری رسم داریم. 

یا اینکه ممکنه یکیو ببینن بپسندن از همه چیزش خوششون بیاد ولی خب پزشک نباشه و براشون مهم نباشه این موضوع. 

البته بازم میگم اغلب با همکار ازدواج میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معیارش شغل و قیافه نبودهمثلا ممکنه دوست داشته خیلی سرتر از زنش باشهاز پلنگا و افاده ایا بدش میاداز خ ...

اها حققق 

از خودش پایین تر میخواد

ک منم منم نکنه براش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
عزیزم اولی دوست شدن و سنشون خیلی زیاده و الان نوه دارن فکر کن تو اون زمان عاشق هم شدن و بدون خانواده ...

دنبال چیزی نیستم

شما   طرز  حرف زدنت   نمونه  بارز  یک  خواهر شوهر   اونهم  داداشش  دکتر بود

سلامت باشن   انشالله

اوضاعشون چیه ..من هر دکتری رفتم اونقدر اخمو و سنگین و خشک بودن ترسیدم ازشون ..‌یه خورده پشت سرشون حر ...

استارتر فک کنم خیلی فک میکنی پزشکا خاص وخفنن درسته؟!!از تاپیکات میگم.

احتمالا سنت کم باشه.

ولی واقعیتش اگه یکم بامشاغل دیگه آشنابشی خیلی هم برات دیگه خاص نیست.

اینقدر ادم پولدارتر باشخصیت تر حرفه ای تر وسرآمد توی کسب وکارای دیگه دیدم که به نظرم پزشکی خیلی معمولیه ویه شغل ورشتس مثل باقی شغل ها

زیاد بزرگش نکن برای خودت

همه ی مشاغل دارای ارزش واحترامن ووجودشون لازمه مهمه اینه که شخص بهترین باشه در حرفه خودش

دنبال چیزی نیستمشما طرز حرف زدنت نمونه بارز یک خواهر شوهر اونهم داداشش دکتر بودسلامت باش ...

شما اگه برادرت بدون حضور پدر مادر میرفت عقد میکرد اونم با همچین خانمی راجع بهش چطوری صحبت میکردی؟؟؟

من چون خودم دانشجوی پزشکی هستم اومدم تو این تاپیک.تو سال بالاییهام اغلب میبینم که با همکار ازدواج کر ...

منم چون بنا به شرایطی که دوست ندارم بگم خیلی برخورد دارم همون تعداد که با همکار ازدواج میکنن همون تعداد هم با مشاغل دیگه و خانه‌دار ازدواج میکنن و اتفاقا خانمای پزشک بیشتر دوست دارن با پزشک ازدواج کنن بخاطر اسمش ولی آقایون پزشک براشون مهم نیست و حتی ترجیح میدن خانم غیر پزشک باشه بخاطر آرامش بیشتر و الان واقعا با هرکی دوست باسن و دوستش داشته باشن ازدواج میکنن ذره ای شغلش مهم نیست حتی بدون دیپلم ولی آرایشگر بوده دیدم 

شما چون هنوز تو محیط دانشگاهی معمولا زن و شوهرهای پزشک بیشتر به چشمتون می آد وقتی فارق التحصیل شدی و تو دورهمی های بعد از ازدواج قرار گرفتی میبینی بیشتر خانما غیر پزشکن

دکتره شوهرتون ؟

نه یه جوری می پرسی دکتره انگار داری می‌گی رییس جمهوره و ازش یه دونه تو کشور هست 😂♥️شوهرم خیلی خفن تر از این حرفاست 😬✋🏻عسله لامصب عسل

من خودم پیراپزشکی بودم و وضعیت پزشکیا رو دیدم هیچوقت حاضر نبودم با پزشک ازدواج کنم چون واقعا ریسکیه و خیلیاشون افسرده هستن و زندگی باهاشون از بیرون قشنگه فقط

البته که مورد خوبم هست توشون (پزشکا نیان بکوبنم😬😬😬)

پزشکا اونقدر که فکر می کنی درآمد بالایی ندارنا مگه این که فوق تخصص باشن

همه ی عمرشونم بنده خداها باید درس بخونن

و معمولا از درون افسرده هستن چون سال‌های طولانی تحصیل و ساعت های کاری طولانی با درآمد متوسط دارن و دیرم به درآمد می رسن

اصولا حس می کنن خیلی بهشون ظلم شده

خب من نمیفهمم این چه طرز فکریه که جامعه ما بوجود آورده

چرا باید دکترا فقط با دکترا ازدواج کنن

آدما برای زندگی به سواد در رابطه نیاز دارن نه به سواد تحصیلی

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

منم چون بنا به شرایطی که دوست ندارم بگم خیلی برخورد دارم همون تعداد که با همکار ازدواج میکنن همون تع ...

نه عزیزم اینطور نیست. من دوره علوم پایه یا فیزیوپات نیستم که همش دانشگاه باشم. اتفاقا من همش بیمارستانم و مدام با رزیدنتها و اتندها در ارتباطیم ما. البته که همون موقع که دانشگاه بودیم هم چندتا از همکلاسی هامون و سال بالایی هامون که ازدواج کردن ، باهمدیگه ازدواج کردن یعنی اونایی که تو اون دوران ازدواج کردن هم با غیر همکار نبود ازدواجشون.

تهران که من هستم به این شکله و اغلب اقایون هم با همکار ازدواج میکنن چون پرستیژ همسرشون براشون خیلی مهمه ضمن اینکه فقط پزشکا میتونن همدیگه رو درک کنن اصلا حتی دنتیستا و داروسازا از شرایط پزشکا اطلاعات دقیق ندارن و نمیدونن وضعیت کشیک ها به چه شکله. 

اونهایی که با غیرهمکار ازدواج میکنن تعدادشون خیلی کمتره و متاسفانه اغلب هم به مشکل میخورن چون خانم اصلا درک درستی از شرایط نداره. اصلا از کشیک ها و فشار کاری وحشتناک تو سیستم دولتی اطلاعی نداره و همینطور از ارتباط کادر درمان باهم. متاسفانه اونایی که با غیر همکار ازدواج کردن هم دیدم یسری هاشون چقدر راحت خیانت کردن یعنی همسری گرفتن که خانه دار باشه بنده خدا تو خونه سرش گرم باشه خودشون اینور با رزیدنتای خانم دیت میرن 🥲

نه عزیزم اینطور نیست. من دوره علوم پایه یا فیزیوپات نیستم که همش دانشگاه باشم. اتفاقا من همش بیمارست ...

عزیزم این توهمات رو برای کسی نگو که قطعا سواد و موقعیتش خیلی از شما بیشتره 

فقط تو دکتر نیستی ها مراحل بالاتر از تو متخصص فوق تخصص فلوشیپ اتند و بالاتر هم هست 

اگر وافعا پزشکی که شاید دانشجو باشی  چند سال بعد که از محیط دانشگاه دور شدی یه دورهمی ساده بین همکاران برو میفهمی  بیشتر غیر پزشکن

خیانت بین زوجی که پزشکن بیشتره مخصوصا از طرف آقایون چون خانم سرکاره خسته هست کیفیت رابطه و زندگی پایینه  

الان فقط و فقط خانمای پزشک از خدامیخوان شوهرشون پزشک باشه بخاطر اسمش آقایون پزشک فقط دنبال زن زیبا هستن و به دلشون بشینه حالا ممکنه پزشک باشه ممکنه خانه دار