2777
2789
من بخاطر مشکل حادی که برای زانوم پیش اومده دکتر گفت باید حتما تا عید حداقل 50کیلو کم کنم تقریبا تو س ...

یک رژیم دیگه هم امشب تو اینستا دیدم که نوشته بود هفته ایی ۴ کیلو کم میکنی روزی ۳ وعده هر وعده ایی یک سیب زمینی بایک تخم مرغ میوه اینا هم ممنون فقط همین ۳ وعده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بخاطر مشکل حادی که برای زانوم پیش اومده دکتر گفت باید حتما تا عید حداقل 50کیلو کم کنم تقریبا تو س ...

این راهی ک بهت گفتم باور کن بی ضرره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم ورزش و تغذیه درست تا عید داشته باش زیر نظر دکتر 

ماهی س کیلو کم کنی خوبه 

خودتو زیاد فشار بزاری بعدا مشکلات عصبی پیدا میکنی 

من یکی از آشناها ۱۳۹بو د عمل کرد الان شده ۷۲فکر کنم 

البته بعد از پنج سال انقدر شده .

اولا تا هشتاد نود شده یود 

اون دکتر قطعا بی سواده 

چون بخای با این سرعت لاغر کنی صدجای دیگتو نابود میکنی

البته وزنون بالاس و باید اصولی لاغر بشید رژیم و ورزش

و شما تا عید ۲۰کیلو هم کم کنید کلی تغییر میکنید 💕

عزیزم بهتر که نمیشی هیچ با یهویی وزن کم کردن هزار تا بلای دیگه سرت میاد 

والا هیچ و قرص و...نمیدونم‌

ان شاءالله که سلامتیتو بدست بیاری ولی بنظرم برو یک دکتر دیگه برای زانوهات ببین اونا چی میگن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
داروخانه داره، من شیر میدم اشکال نداره

نه داروخونه نداره فقط باید فیلترشکنتونو روشن کنید ازسایت الماس طب بگیرید .نه توشیردهی نمیشه فکر کنم بچه روکه ازشیر گرفتی بعد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کدوم

نه داروخونه نداره فقط باید فیلترشکنتونو روشن کنید ازسایت الماس طب بگیرید 

قرص آلفااسلیم ک گفتم