2777
2789

♥︎ ازدواج عروس و داماد سندروم داونی اینستاگرام ♥︎

(( قضیه و داستان این هست که توی سوشیال مدیا اینستاگرام و یوتیوب ویدئویی بود و گزارشگری مجری تلویزیونی آقای رضوانی در برنامه بدون تعارف  صداوسیما‌ از شبکه دو سیما از مراسم خواستگاری که توی پیج اینستاگرام خانوم مینا حیدری به اشتراک گذاشته و منتشر شد دوتا جوان سندروم داونی به اسم آقا امیر که اصالتا زنجانی هستن و ساکن قم و خانم فاطمه یا زینب که اصالتا اراکی هستن و از شبکه اجتماعی خواهر شوهرشون که خانم مینا حیدری هستن با وساطت و پادرمیونی فالوور و دنبال کننده های پیجشون بخاطر اینکه هردو جوان آرزوی ازدواج و زندگی مشترک داشتن خانواده ها بطور حضوری با هم معاشرت و اشناییت پیدا میکنن و این دو عزیز با همدیگر ماه عسل رو با هواپیما میرن مشهد و از نظر پزشکی هم هرگز نمیتونن بچه دار بشن و این دو فرشته با هم وصلت میکنن اما با خانواده شوهرشون تو یک ساختمان که نظارت و کنترل داشته باشن روی این عزیزان زندگی میکنن و خلاصه چقدر قشنگه این فرشته

ها رو به آرزوهاشون رسوندن••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یک جورایی داره ازشون سواستفاده میشه برای جذب فالوور و ویو خوردن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینطوره جدی عزیزم ؟؟ چه اسفناک اگر جدی اینطور باشه ...

من اینجوری حس کردم شاید اوناهم از ته دل راضی نباشن تو سوشال مدیا باشن ولی قدرت انتخاب ندارند فک کن یک نفر دائم بالا سرت باشه بگه اینکارو کنید اون کارو کنید فیلم بگیره و کسب درآمد کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
یک جورایی داره ازشون سواستفاده میشه برای جذب فالوور و ویو خوردن

به نظرم حتی اگر همچین قصدی داشته باشه ندونسته داره  فرهنگ سازی می‌کنه  کسایی که نقصی دارن یا سندروم دان هستن میتونن یه زندگی شاد و خوبی داشته باشن 

من اینجوری حس کردم شاید اوناهم از ته دل راضی نباشن تو سوشال مدیا باشن ولی قدرت انتخاب ندارند فک کن ی ...

بله درسته گلم اما از اینستاگرام که نمیشه کسب درآمد کرد بطور فیزیکی باید آدم تبلیغات کنه یا روش های دیگه مثل یوتیوب نیست گلم ایشون خواهرشون خیلی پولدار هستن خانوادگی همه کارخونه دار هستن واقعا نیاز و احتیاج به این پولها دارن ؟؟

اگر اینطور باشه که متاسفم ولی فکر کنم داستان برای فرهنگ اینه که افراد سندروم داونی رو بیشتر درک کنیم باشه گلممم ...

به نظرم حتی اگر همچین قصدی داشته باشه ندونسته داره فرهنگ سازی می‌کنه کسایی که نقصی دارن یا سندروم ...

بله بسیار عاالی دقیقا گلم ...

به نظرم حتی اگر همچین قصدی داشته باشه ندونسته داره فرهنگ سازی می‌کنه کسایی که نقصی دارن یا سندروم ...

بله و به نظرم کار اشتباهی از کجا معلوم خوب و خوشبختن ما داریم یک قسمتی از زندگی اونهارا می‌بینیم که خانم فیلم بردار سناریوشو نوشته 

بله و به نظرم کار اشتباهی از کجا معلوم خوب و خوشبختن ما داریم یک قسمتی از زندگی اونهارا می‌بینیم که ...

بله دقیقا اینم میتونه پشت صحنه باشه عزیزم آدم چه میدونه ...