2777
2789
عنوان

بادکش لاغری

420 بازدید | 10 پست

ببخشید دوستان من سایز شلوارم 46و شکم و پهلو 42هست بادکش لاغری از نوع گرم دارم انجام 

میدم چند روز یکبار باید انجام بدم تا اثر کنه.؟ممنو ن میشم اگر کسی اطلاع داره بفرمایید.

من ناشتایه قاشق مرباخوری اسپندقورت میدم مبگن سیاه دانه هم خوبه دوهفته هست استفاده میکنم همه میگن یکم لاغرشدی منم ادامه میدم تاکم کنم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

من ناشتایه قاشق مرباخوری اسپندقورت میدم مبگن سیاه دانه هم خوبه دوهفته هست استفاده میکنم همه میگن یکم ...

تا حالا انجام ندادم باید اسفند را بشورم ؟هر شب بخورم ؟رزسم و ورزش هم دارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ناشتایه قاشق مرباخوری اسپندقورت میدم مبگن سیاه دانه هم خوبه دوهفته هست استفاده میکنم همه میگن یکم ...

منم ی مدته اسپند میخورم چندروزه ولی بعضی روزا یادم میره

چندوقته شروع کردین؟واقعا طبع شمارو گرم کرده؟

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
تا حالا انجام ندادم باید اسفند را بشورم ؟هر شب بخورم ؟رزسم و ورزش هم دارید؟

نه من نشستم هرروزناشتایه قاشق کوچیک بااب قورت میدم ورزش نمیکنم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

منم ی مدته اسپند میخورم چندروزه ولی بعضی روزا یادم میره چندوقته شروع کردین؟واقعا طبع شمارو گرم کرده ...

من دوهفتس شروکردم میگن سیاه دونه هم صبحاچندتادونه هم طبعوگرم میکنه هم لاغراسپندونمیدونم طبعوگرم میکنه یانه ولی کمی لاغرسدم

من یک جلسه بادکش کردم الان جلسه دوم و نمی‌دونم کی برم. برای همین پرسیدم.

عزیزم خونه انجام میدی یا طب سنتی میرین؟ میشه بگین دقیقا کجاهاتو میندازه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

واقعا پهلو و شکم آب شد؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

عزیزم بادکش برا چی میکردی؟؟نتیجش چی بود؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
واقعا پهلو و شکم آب شد؟

تو یه ماه یک  تایکونیم کیلو کم کردم