2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 85 پست
دقیقا شرایط زندگیشون مث خودمونه

یکم ادامه پیدا کنه اینا میگن خرج مارو هم باید بدید،همچین پسرائی به درد تشکیل زندگی و ازدواج نمیخورن.به عنوان یه دختر که تحصیل کردم سر کار میرم،پدرم برام ملزومات یه زندگی مجزارو فراهم کرده با تمام استقلالی که دارم دنبال برابری هستم،با این حال بازم با تمام وجودم  دلم میخواد مرد تکیه گاه باشه تو زندگی،منم به وقتش براش تکیه گاه هستم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن باره تو این مدت خواستگار میاد و میره پشت سرشو نگاه نمیکنه خودمو کامل باختم

شاید مهرت به دلش ننشسته شاید دلایل دیگه ای داره

به خودت بیشتر برس عقل پسرها تو چششون هست 

تهش قسمت سرنوشت دست خداست صلوات ختم کن و دعا کن

شاید مهرت به دلش ننشسته شاید دلایل دیگه ای دارهبه خودت بیشتر برس عقل پسرها تو چششون هست تهش قسمت سرن ...

بخدا قیافم بد نیس به خودمم میرسم معمولی رو به بالا هستم هم چهره ام هیکلم 

نمیدونم چرا اینطوری میشه 

این دفعه خواستگار اومد بگو خداروشکر پدری دارم ک عمرشو با زحمت و نون حلال برای ما سپری کرده و مارو ب ...

نمونه متن سازی خیلی خوب+عزت نفس

👏👏👏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مرسی😍

ارادت🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

نمونه متن سازی خیلی خوب+عزت نفس👏👏👏

🙏🙏🙏

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
متن سازی را الان لینک میدم ...مثال زدم تو سایتم ولی شما خودتون تعمیم بدین ...یه مثال از خودمم بگمپدر ...

شما بعد آشنایی بوده یحتمل

ولی وقتی تا طرف شغل پدر رو سوال میکنه و سرد میشه که دیگه نمیشه متن سازی کرد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...