2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 85 پست
عزیزم شما وبسایت یا وبلاگ دارید ؟؟

بله 

dgbaha.com

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم دیدم دختره پدرش مرغ فروش بود از اونایی که مرغ زنده میفروشن ولی اونقدر تو رفتار و اعتماد به نفسش کار کرده بود که با یک آدمی که پدرش پولدار بود ازدواج کرد کلا طبقه اجتماعیش رو تغییر داد شما به خودت برس و اینقدر ضعیف نباش

حرفت خیلی بده دختر یعنی چی😐‌پدرته!دمش گرم تو این سرما کار میکنه واسه شما که نون حلال بخوری!برو خداتو شکر کن پدرت زنده س و کار میکنه و ایشالله همیشه تنش سالم باشه!گور بابای اونی که تورو بخاطر اینجور چیزا بخواد!با کسی باش که تورو با همه چیزایی که داری بخواد

با پسری ازدواج کن که چشم و دل سیر باشه

من همه شرایطم خوبه ولی موفقیت ازدواج برام پیش نمیاد ۳۳ سالمه میتونی راهنماییم کنی عزیزم

خب مشکل چیه؟

دیده میشین؟

در جمع ها هستین؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من با پول کارگری و حلال بزرگ شدم خونه پدرم یکبار فکر و خیال و مشکلات و تجربه نکردم هرجاهم میشینیم با افتخار ازش میگم بره به جهنم هرکسی بخواد پدرمو زیر سوال ببره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

کسی که شما رو به خاطر شغل پدرت میخواد همون بهتر که بره 

برید نی نی سایت مشکلات زن و شوهر ها رو ببینید بیشترش به خاطر بی درک و شعوری طرف مقابل هست حرفها و سرکوفتهایی میزنن که نباید بزنن و طرفش تا آخر عمر دل چرکین میکنه 

پس اگه زندگی آروم و با آرامش میخوای بهتره همچین آدمهایی برن خوشحال باش که رفتن

دست پدرتو ببوس اگه الان تحصیل کرده وشاغلی به حاطر زحمات اون پدر کارگره . هرکس قبول کرد مبارکه هرکی ق ...

حرفتون صحیح و درست....

ولی لطفا شعار ندیم دیگه الان توی همین تاپیک کدوم دختری حاضره زن ی کارگر بشه الان همه چیز رو توی پول میبینن کلا جوونامون یکی بود تا دیروز کسی خواستگاریش نمیرفت الان ک پدرش ی اتوبوس خریده خواستگارا براش صف کشیدن پس همه چی شده پول ....

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....