2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که یک انسان واقعی و یک پسر خوب هست مطمئن باشید قبول میکنه چون میدونه خوشبختی در شغل و تحصیلات و پول و ظاهر نیست بلکه در رفتار و درون ماست......کارگر به همون اندازه ای که یک دکتر و مهندس و دانشمند محترم هست محترمه...

بدرک بره اون آدمی ک تورو بخاطر شغل شریف پدرت نخواد  اوکی !!! 

خجالت بکش عوض اینکه افتخار کنی ب پدرت نگران ایندتی ...!!! 

التماس تفکر واقعا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

ما برای داداشم خاستگاری دخترایی رفتیم که باباشون کارگر حتی بیکار بود

با اینکه خودمون میشه گفت پولداریم و پدرم قاضیه.. میخوام بگم برامون مهم نبود این قضیه

همینکه بیکار نیست خیلی جای شکر داره.. قدرشو بدون عزیزم این چیزا واقعا مهم نیس💚

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

حقیقت جامعس خب اکثرا واسشون مهمه

من خودم بخوام برم خواستگاری برای داداشم برام مهم نیست شخصیت دختر برام مهم تره تا اینکه  چشمم به جیب پدرش باشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من خودم برام مهم نبود بهش افتخار میکنم ولی انقد واکنش دیدم از پسرا الان خودمم دیگه حس بدی دارم

با افتخار هم رفتار کردین؟

متن سازی بلدین؟

وقتی از پدرتون صحبت میکنین، خوبی و شخصیت پدرتون را باید عنوان کنین...

من بودم تو این موقیت ...

متن سازی بسیار کارآمده

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

این دفعه خواستگار اومد بگو خداروشکر پدری دارم ک عمرشو با زحمت و نون حلال برای ما سپری کرده و مارو ب جایی رسونده ک محتاجش نباشیم و دستمون تو جیب خودمونه و من قدر دانشم تا اخر عمرم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون