2777
2789

وقتی قراره حرفیو به کسی بزنم یه حرف ساده جمله رو طراحی میکنم و هی با خودم تکرار میکنم که یادم نره جمله رو کامل میگما ولی بازم استرس میگیرم که یادم نره دوبارع یه جمله جدید پیدا میکنم تا اینکه قبلبه از یادم میره و تمرکزمو میزارم رو جمله دوم و من ۴ ماهه شب و روزم اینجوری میگذره 

اقدامم به بارداری و این استرس نمیزاره باردار شم

این اسمش وسواس فکریه؟ چجوری درمانش کنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی خورده اش پایین بودن اعتماد به نفس است، ی خورده اش ترس از جامعه، ی بخش کمی اش هم وسواس جبری و فکریه که همه اش قابل درمان است اما باید حتما مشاوره بگیرید، البته یک درصدی کمی هم اضطراب، استرس و افسردگی خیلی خیلی خفیفه که احتمالا نیاز به دارودرمانی هم داشته باشید.

ی خورده اش پایین بودن اعتماد به نفس است، ی خورده اش ترس از جامعه، ی بخش کمی اش هم وسواس جبری و فکریه ...

اگر علاقمند به دریافت مشاوره هستید درخواست دوستی بدید، ضمنا یک نکته را هم مد نظر داشته باشید که وسواس فکری علایمی داره که شما درجه خفیف آن را دارید، در وسواس با حساسیت کارهای تکراری غیررضرور توام با دلهره صورت می گیره و اگر به اختلال شحصیت وسواس جبری منجر بشه، احساس فرد کاملا منطقی و قانونی و منظم و دقیق هم بهتون دست می ده