2777
2789
عنوان

این حالات وسواس فکریه یه دیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
چچطوری

یه گروه دوستی پیدا کردم شب و روز با هم بودیم همه جا می‌رفتیم. خیلی‌ همدیگه رو دوست داشتیم واقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر مثبت گذاشتن 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری

نوشتم واسه استارتر 

یه گروه دوستی پیدا کردم شب و روز با هم بودیم همه جا می‌رفتیم. خیلی‌ همدیگه رو دوست داشتیم واقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر مثبت گذاشتن 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
هعییییمن بچه میخوام

برو دکتر عزیزم 

من خودم برای همین مشکل قرص خوردم

اون تایمی که قرص میخوردم حالم خیلی بهتر شد 

بعد قرصو به صورت خود سر قطع کردم بعد چند وقت برگشته 

منتهی به شکل دیگه 

اگر علاقمند به دریافت مشاوره هستید درخواست دوستی بدید، ضمنا یک نکته را هم مد نظر داشته باشید که وسوا ...

حالا برای من اینجوریه.وقتی توی نماز میخوام شهادتین رو بگم مثل کسی که لکنت زبون داره میشم نمیتونم راحت بگم.حالا توی شرایط معمولی اینجوری نیستم.فقط توی نماز اینجوری هستم.بعضی وقتها میگم حتی اگه فکر کنم درست نیست دیگه تکرار نمیکنم.به نظرت این هم وسواس فکریه؟

چجوری

برای وسواس فکری یا ocd هرچیزی تو زندگی تاثیر داره از غذاهایی که میخورید ساعتی که میخوابید از هیجانات و استرس هایی که دارید باید یک به یک بررسی کنید و چیزای مضر را حذف کنید و بهبود ببخشید تا درمان شه بیشتر علت این اختلال شیوه ی زندگیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

ممنون عزیزم

تازه درمان شیمیایی وسواس فکری قرص آسنترا هست که پیشنهاد میکنم هرگز نخورید اون کارش تولید هورمون شادی هست اگه این هورمون طبیعی تولید شه همون کارو میکنه راه طبیعیشم تو اینترنت زیاده 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

ی خورده اش پایین بودن اعتماد به نفس است، ی خورده اش ترس از جامعه، ی بخش کمی اش هم وسواس جبری و فکریه ...

اگر علاقمند به دریافت مشاوره هستید درخواست دوستی بدید، ضمنا یک نکته را هم مد نظر داشته باشید که وسواس فکری علایمی داره که شما درجه خفیف آن را دارید، در وسواس با حساسیت کارهای تکراری غیررضرور توام با دلهره صورت می گیره و اگر به اختلال شحصیت وسواس جبری منجر بشه، احساس فرد کاملا منطقی و قانونی و منظم و دقیق هم بهتون دست می ده 

حالا برای من اینجوریه.وقتی توی نماز میخوام شهادتین رو بگم مثل کسی که لکنت زبون داره میشم نمیتونم راح ...

بله  دقیقا همینه اما وسواستون از جنس حساسیت به انجام کار صحیح و درسته و فگر می کنید که مرتب باید تکرار کنید، و چون مرتب در مورد قبولی عبادات نکات منفی شنیدید لذا بار ذهنی تون را منفی کرده است

چجوری خلاص شم از دستش

درمان دارویی و غیر دارویی خاصی داره، مثلا باید سعی کنید در زمان حال زندگی کنید نه در گذشته و نه در آینده، قابلیت های خودتان را باید قبول داشته باشید(اعتماد به نفس)، استرس و نگرانی را از خودتان دور کنید، آرامشتون را حفظ کنید