سلام خانما.. تجربه زندگی یا ارتباط با مردی که خودشیفتگی داره یا اونقد خودشیفتگیش حاده که تبدیل به اختلال شده، داشتید؟
میخوام ببینم علائم تشخیصش چیه؟ هرچی بیشتر بگید بهتره
نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
اشتباهاتشونو قبول نمیکنن و طرف مقابلومتهم میکنن،فک میکنن از دماغ فیل افتادن
اگه عذرخواهی کنه ولی بعد باهات سرسنگین و سرد بشه چی؟ همشم میگه من صدمو میذارم ولی به جاش تو توجهی که باید رو بهم نداری. توقعات زیاد داره مثلا جواب تلفنش یا پیامش ندی ناراحت میشه فک میکنه از سر بی توجهی هست
نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.