2777
2789
عنوان

کاش زودتر با این بالش آشنا میشدم

109 بازدید | 13 پست

بالش بارداری ، خیلی خوبه 😍😅واسه بارداری خیلی خوبه بخرید خیلی کیف میده خوابیدن باهاش

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا من الان موقع پریودی هم میرم تو این بزرگوار و کیسه آبگرم و جاساز میکنم و اصلا خوابیدن تو این بز ...

حدودا چنده قیمتش وایا مدل مختلف داره؟برای پریود خوبه پس نم پس نمیده چون به بغل ادم میخوابه راحته

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حدودا چنده قیمتش وایا مدل مختلف داره؟برای پریود خوبه پس نم پس نمیده چون به بغل ادم میخوابه راحته

والا مدل هاش که آره من خانواده همسرم برام گرفته بودن از ترکیه کادو بود حدودا ۷ سال پیش بود

برای پریودی من چون دردام زیاده این گرم نگهم میداره مثل جنین ممع میشم تو خودم 

و من موقع پریود لباس زیر مخصوص پریودی خریدم حای پد داره پشتش هم محافظ دوخته شده و جلو هم محل کیسه آبگرم داره 

عالیه قیمتشون هم مناسبه 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

والا مدل هاش که آره من خانواده همسرم برام گرفته بودن از ترکیه کادو بود حدودا ۷ سال پیش بودبرای پریود ...

عه نمیدونستم چه خوب برم سرچ کنم لباس مخصوص پریود رو

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عه نمیدونستم چه خوب برم سرچ کنم لباس مخصوص پریود رو

عالیه بیرون مراسم مسافرت موقع خواب خیالت راحته که لباس رو هیچ وقت قرار نیست کثیف بشه 

اون محل کیسه آبگرم هم نگم چقد خوبه 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

میخواماز‌کجا گرفتی

من حضوری خریدم از فروشگاه های سیسمونی ، ولی دی جی کالا هم داره ، اابته برای من مدلش مثل این نیست فرق داره ولی همه ی مدلاش خیلی راحت و خوبه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد