2777
2789
عنوان

شما باشین چه ارزویی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزو میکنم وضعیت مالی پدرم خوب بشه یا دومیلیارد میگیرم میدم بهشون

عشق و عاشقی بخوره تو سرم ب قولی گشنگی نکشیدی تا عاشقی یادت بره وقتی پول بنزین تو جیب خانوادم نیست توقع داری عشق قبول کنم!!!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مرسی خوشگلم ولی خب اینم جواب بده ایا شما وضع مالیتون خوبه ؟

در حال حاضر معمولیه

ولی شغل من جوریه که تو یه سال ممکنه بتونم چند برابر اینو در بیارم

شانسیه یکم! 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مرسی عزیزم وکالت بوده؟😁

آره عزیزم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مرسی😐😂

اون لحظه حالم روال نبود رو فاز عشق و عاشقی بودم داداش😂

ولی حس میکنم پول موندگار نیست در حالی که هرچقدرم با پول خودتو خفه کنی موضوعِ معنوی ای مثل عشق تورو ول نمیکنه و تا آخر عمر میمونه

اونایی که گفتن پول در واقع عاشق نشدن

منم نشدم ولی میدونم خیلی عمیقه

اونور را نگاه کن.

عاخه انگار این کمی متفاوت تره اگر به لحاظ مالی اوکی نبودین و اون پولو نقدا میگرفتین و بین عشق یکیشو ...

عزیزم هرکسی برای خودش دیدگاهی داره اعتقاداتی داره آرزوهایی داره معیارهایی داره. 

من هم طبق روحیات خودم میگم بازهم عشقمو انتخاب می کردم ک الان همسرمه

اون پول ممکن به طرق مختلف به دست بیاد

ارث یا تلاش یا... ولی بدون عشقم مسلما اون پول برام هیج ارزشی نداره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞