2777
2789

پسرمن نه خودش دستشوییش رو میشوره

نه غذا میخوره

همیشه باید معطل این باشیم

بلده ولی میگه بدم میاد پیف بشورم

حال ندارم غذا بخورم

الان بهش گفتم منم از پیف تو بدم میاد

این دفعه تا صبح بمونی تودستشویی نمیام بشورمت

کلی بغض کرده اشک توچشمهاشه

اخه چیکارش کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

براش تشویقی بزار مثلا برچسب بگیر بزار تو دسشویی بگو هروقت خودتو شستی یدونه از این برچسب ها میزنیم تو دسشویی 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بله دخترم از ۴ سالگی تقریبا کارای شخصیش و خودش انجام میده 

غذا رو هم از همون بچگی دوس داشت خودش بخوره و اکثر خودش میخورد 

الانم ۶ سال و نیمه اکثرا برای صبح بیدار شدن هم بالا سرش زنگ میزارم تا تودش یاد بگیره برای مدرسه بیدار بشه

...عُمرَم رو عُمرِت ......

دختر من ۵ سال و نیمهفقط شماره یک رو خودش میشوره غذاهای مورد علاقه شو خودش میخوره بقیه رو ما بهش میدی ...

اینم فقط شماره یک

خب خسته نمیشید بدتون نمیاد؟

من واقعا دیگه بعد ۵ سال حالم داره از بچه شستن به هم میخوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تهدیدش نکن بگو عزیزم غذاتو میخوری یا بعدا میخوری.نخورد جمع کن ببر بگو منکه نمیتونم بدم فقط غذای خودمو باید بخورم.چند بار اینجوری کنی یاد میگیره خودش بخوره گشنش میشه خب

دخترم دو سالشه گاهی خودش میخوره گاهی من بهش میدم . دستشویی رو ش رو خودم میشورم چون واقعا الان براش زوده 

ولی مثلا دمپایی توالت رو خودش میپوشه خودش با دستمال خودشو خشک میکنه و شلنگ میدم بزاره جا تشویق بشه سطل پدالی هست پا میزاره رو پدال دستمالشو میندازه کیف میکنه . وقتی غذا و خوارکی تموم شد ظرف یا اشغال‌ش رو میندازه تو سینک و کلا سعی کردم همه چیزا سبک بدم انجام بده فک کنم تا سال دیگه کاملا مستقل بشه البته شنیدم دخترا مستقل ترن 

مینیمال 
براش تشویقی بزار مثلا برچسب بگیر بزار تو دسشویی بگو هروقت خودتو شستی یدونه از این برچسب ها میزنیم تو ...

برچشب فایده نداره

برای لباس هاش مسواکش دادوخوردن افاقه نکرد

دبگه مامان من ب داداشام از سه سالگی کم کم یاد داد اول دستشویشونو بعد  غذا خوردنشونو اگه نمیخوردن نمیداد تا گرسنه بشن وقتیم گرسنه میشدن میگفت دیگه موقع غذا نیست من سفره رو جم کردم خودتون ی چیزی بخورین هر چقدم گریه میکردن نمیداد بعدم جای خابشونو جدا کرد الان حتی خودشونو جاشونو میندازن شیره ب شیرن یکی پنج ساله یکی شش سال

اینم فقط شماره یکخب خسته نمیشید بدتون نمیاد؟من واقعا دیگه بعد ۵ سال حالم داره از بچه شستن به هم میخو ...

خوشم که نمیاد  

ولی بنظرم زوده براش چون واقعا نمیتونه بهداشت رو اونطوری که باید رعایت کنه