2777
2789

سخته محکم موندن، سخته خودتو به بیخیالی زدن..

اولین ضربه ام از دوست صمیمیم بود..بعد چند سال رفاقت دست به آدم جدید رو گرفت و گفت این دوست نزدیکمه نه تو، ازم معذرت خواست که بهم دروغ گفته بوده و منو بازی داده

و دومین ضربه رو چند وقت اخیر از خانواده خودم خوردم. مادری که وقت و انرژی و پولش رو برای دختر بزرگ‌ترش میزاره. هیچوقت ندیدم بیاد کنار من بشینه و بگه دخترم..بیا با هم حرف بزنیم. همیشه من بودم که مثل یه جوجه اردک دنبال توجه مادرم بودم. همیشه حسرت اینو دارم که یک بار همون عشقی رو بگیرم که به خواهرم میده و امروز اینو تو روم داد کشید و بهم فهموند اولویت اول مادرمم نیستم.

نه راستش...شاید خیلی وقته اینو خودم فهمیده بودم..بلکه تا وقتی از زبون خودش نمیشنیدم باور نمی‌کردم. 

کاش یکی بود که بهم میگفت: نباشی منم نیستما..؛ کاش یکی بود چشمش به من بود و میشدم امید زندگیش.. تا از جون و دل براش مایه میزاشتم.

حس تنهایی خیلی سخته...دارم تموم اعتماد به نفسم رو از دست میدم. 

این کاربری دست چندین نفر است.

شاید شما بگید زندگی از این بیشتر درد داره...قبول دارم..اما کاسه صبر من خیلی وقته دیگه تموم شده..

چون حتی خودم از خودم ناامید شدم. حتی دیگه خودمم پشت خودم نیستم 

اولویت اول خودت که هستی 

این کافیه🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش حداقل نفر اول خودم بودم. کاش اینقدر زود پشت خودمو خالی نمی‌کردم. کاش حداقل خودم اینو به خودم ثابت میکردم. چقدر بی عرضه شدم من..چقدر ناتوان شدم من..چقدر به پست ترین حالت خودم رسیدم من

اولویت اول خودت که هستی این کافیه🧡

تو این دنیا جملات انگیزشی به درد نمیخوره خواهرم..

مگه ما دل نداریم؟ مگه آدم نیستیم؟ مگه ما دلمون نمی‌خواد یکی برای تو آغوش کشیدن ما دلش تنگ بشه؟ من که نمیتونم تا ابد خودم اشکامو پاک کنم و خودم ، خودمو تو بغل بکشم ..

یه جا کم میارم

شاید فکر کنی حرفم شعاره ولی منم تقریبا وضعیت تو رو دارم تو روابط اجتماعیم و میخوام بهت بگم اولویت او ...

کاش بحث فقط روابط اجتماعی بود..اونقدر حرف دارم که نمی‌دونم چی بگم..هرچند خیلی وقته سکوت کردن رو یاد گرفتم....

خیلی خستم.

تاوقتی یادنگیری جز خدا کسی همدم نمیشه این چرخه ادامه خواهد داشت..

اگر خدا همدم بود، منو تو آغوش خودش نگه می‌داشت..

می‌دونم کفر گوییه...می‌دونم...اما امیدم حتی از خدا هم بریده

تو این دنیا جملات انگیزشی به درد نمیخوره خواهرم..مگه ما دل نداریم؟ مگه آدم نیستیم؟ مگه ما دلمون نمی‌ ...

درکت میکنم قشنگم 

کاملااا میفهممت 

از ته قلبم امیدوارم یکی بیاد توی زندگیت که از همه نظر براش اولویت داشته باشی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

باید صبر کرد، راه دیگه ای نیست جز امیدواری

صبر کرد تا آخرین ریشه های امید هم از بین بره. دقیقا امیدم به این هست که ناامید بشم و بلاخره کار خودمو تموم کنم.