2777
2789

منو نامزدم اولای فروردین ازهم جداشدیم گفت من نمیتونم اون عروسی که دوست داریو واست بگیرم،شاید تاچندسال طول بکشه تا جمع و جور کنم چمیدونم درآمدم کمه و کنار من اذییت میشی و نمیخوام زندگیت پراز حسرت و افسوس باشه😔

چندماه همه ی تلاشمو کردم که فراموشش کنم

الان باز چندهفته ست پیام میده همون حرفای همیشگیو میزنه میگه من باهمه ی وجودم دوست دارم کنارت ارامش دارم وخوشبختم ولی امیدی به ساختن زندگیم ندارم

منم دیشب حالم بد بود بهش گفتم چرااین حرفارو بهم میزنی توخودت منو نخواستی رابطه مونو نخواستی

خیلی ناراحت شد گفت توقع نداشتم تو درکم نکنی و من اگه رفتم از خودگذشتگی کردم ودیگه هم نه پیام داد نه جواب پیام منو داد

بخدا موندم چیکارکنم دیگه😭

به مامانم میگم میگه ادم ضعیفیه ناتوانه توان تصمیم گرفتن نداره انقدر تخریبش کرد من ناراحت شدم

بخدا انقدر مهربونه انقد باشخصیت و باشعور انقدر خوبی ازش دیدم که حد نداره

ولی این اخلاقشو نمیدونم باید چیکارکنم

خب ی کلمه میگفتی عروسی انچنان نمیخام در حد معمولی.

بدبخت خب پول نداره دیگه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با مامانت هم عقیده ام

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خب ی کلمه میگفتی عروسی انچنان نمیخام در حد معمولی.بدبخت خب پول نداره دیگه

گفتم بخدا صدبار گفتم

گفتم تویه باغ کوچیک فقط یه جشن ساده بگیریم

این کلا از زندگی میترسه

میگه نمیرسونم بااین حقوق و مخارج 

نه سست نیست ‌پول نداره فکر می‌کنه نمیتونه خوشبختت کنه

اگه میتونی به کمترین ها قانع بشی برو ببینش اما اگه ازش توقع های زیاد‌ داری شدنی نیست

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

من ی پسری اینو میگفت نگفتم عروسی برام مهم نیست بعدا خیلی خرپول شد...البته من واقعا عروسی برام مهم نبود و مادیات ولی روم نشد بگم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy