2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم😭😭از هم جداشدیم ولی هنوز پیام میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 33 پست
گفتم بخدا صدبار گفتمگفتم تویه باغ کوچیک فقط یه جشن ساده بگیریماین کلا از زندگی میترسهمیگه نمیرسونم ب ...

نمیرسونه غلط کرد اومد خواستگاریت که بعد ولت کنه 

بهت ضربه زده دوباره هم میزنه

از من گفتن 

گفتم بخدا صدبار گفتمگفتم تویه باغ کوچیک فقط یه جشن ساده بگیریماین کلا از زندگی میترسهمیگه نمیرسونم ب ...

همین آدم پاش بیفته یه جوری میره پول جور میکنه عروسی میگیره ک نگم برات. اینا همش بهونه اس. این همه دختر ک با این حرفا پای پسر موندن و آخرش پسره با یکی دیگ بی سروصدا ازدواج کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم سنش کمهشاید یه کار بهتر پیداکنه یا سنش بره بالا بهتر شه

چندسالشه؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

آدم خوب

آدم بی عرضه

آدم ناتوان و بی اراده

مجموعه ای از اینهاست

دوست داری بدبخت بشی؟ برو عذرخواهی کن دوباره سر رشته حرف رو باز کن

دوست داری زندگی عادی داشته باشی ؟ قاطعانه بلاکش کن و نذار باهات بازی روانی راه بندازه

نذار از احساسات سو استفاده کنه

خواسته ایشون اینه که تو رو هم مثل خودش معطل و بلاتکلیف نگه داره. نذاره التیام. پیدا کنی دردت فراموشت بشه بتونی فرصت پیدا کنی به مرد دیگه ای فکر کنی

وگرنه قصد جدی برای بهبود وضعیت زندگیش نداره

و خدا برای من کافیست.....
بعدم اگر توقعت بالا بود چرا نامزد ادم بیپول شدی که ضربه بخوری؟ یا اون اگر نمیتونست چرا اومد نامزدی ک ...

توقعم بالانبود ونیست

گفتم عروسی میخوام ولی حتی به یه جشن کوچیک خانوادگی تویه باغم راضیم

اونم به اصرار من اومد

اشتباهم همین بود😔یه مدت باهم دوست بودیم گفتم من اینطوری نمیتونم باید رسمیش کنیم

توقعم بالانبود ونیستگفتم عروسی میخوام ولی حتی به یه جشن کوچیک خانوادگی تویه باغم راضیماونم به اصرار ...

از اول میلنگیده دیگه 

ولش کن بی خیالش شو 

مرد باید محکم باشه 

با دوستت دارم و فلان نمیشه 

بخدا مردی دختری رو بخواد همه کار میکنه که بشه 

من ی پسری اینو میگفت نگفتم عروسی برام مهم نیست بعدا خیلی خرپول شد...البته من واقعا عروسی برام مهم نب ...

والا منم بهش گفتم عروسی انچنانی نمیخوام مادیات انچنانی واسم مهم نیست

ولی خودش ترسیده🤦‍♀️میگه از پس ازدواج برنمیام فعلا

عزیزدلم تو هیچ مشکلی نداری 

فقط الان درگیر احساسات هستی نمیتونی منطقی فکر کنی 

ازش فاصله بگیر وقتی پیام داد جواب نده یا سرد جواب بده نشون بده که منتظر حرف زدن باهاش نیستی بعد مدتی احساسات کمرنگ میشن و برمیگردی به مسیر اصلی زندگیت 

والا منم بهش گفتم عروسی انچنانی نمیخوام مادیات انچنانی واسم مهم نیستولی خودش ترسیده🤦‍♀️میگه از پس ا ...

خب چند سالشه؟

عشق منم همین بود البته ۱۸ سالش بود.حالا شده ۲۸ سالش بیا و ببین چ خفن شده حیف که قسمت هم نشدیم...

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

البته من کلا مخالف روابط دوستی قبل ازدواجما چون گناهه.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy