2777
2789
عنوان

یکی میشه کمکم کنه🤕

73 بازدید | 17 پست

من شوهرم میل جنسیه بیش ازحدبالایی داشت حدود دوهفته پیش تواین سرما ساعت ده شب زنگ زد گفت بادوستم میخوایم بریم باغ من تعجب کردم خیلی اما چیزی نگفتم تاساعت یک شبم نیومد آخرشی هرچی بهش زنگ میزدم اصلا جواب نداد بعدم هرچی گفتم چراجواب ندادی گفت نتونستم و ی مشت بهانه بعذازاون دقیقا دیگ میلی اصلا ب رابطه نداشت چندروز پیش بمن گفت حس میکنم میل جنسیم از تولد 36سالگیم خیلی کم شده... غیزازاین ی رفتارای مشکوکی داره دائم اینستا آنلاینه وقتی ک یچیزی میشه بحث خیانت میشه ضربان قلبش بشدت میره بالا یا گوشیشو چک میکنم انگارخیالش راحت نیست تویه فیلمی الان داشتیم میدیدیم یکی داشت ی مرده رو تهدیدمیکرد ک فیلم عکساتو بااون خانوم ب همسرت نشون میدن اصلا رنگ ازروی شوهرمن پرید ی نگاهی بمن انداخت و مشخص بود ی حالی شده من اصن حس میکنم ی کارایی داره میکنه هی میگم نه ولی مشکوکه چیکارکنم اینستا لعنتی شم چندبار خواستم نصب کنم روگوشیم رمزش نیومد چیکارکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با سیاست رفتار کن

احساساتی نشی یهو تصمیم بگیری

همه احتمالات رو در نظر بگیر و به اینم فکر اگه فلان اتفاق افتاد تو باید چکار کنی و...

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

اعصابم خورده هی چندبار ردکرذم افکارمو ولی واقعا مشکوکه

حتی اگه خیانت کرده باشه باید واکنشت درست باشه

پیگیر کاراش باش اول مطمئن شو حتی بعد از اینکه مطمئن شدی مدرک جمع کن به روش نیار ببین چکار کنی به نفعته

به روش اوردن باید اخرین کاری باشه که انجام میدی

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!