2777
2789
عنوان

دوکبوکی درست کردم😁

255 بازدید | 35 پست

خب عزیزان من عاشق امتحان کردن مزه های جدیدم و این چند روز هوس دوکبوکی کرده بودم 😌

از اون جایی که سابقه امتحان کیمچی رو داشتم و خوشم نیومد با خودم گفتم ایرانیزه شو خودم درست کنم😁

از اول بگم حتی این ایرانیزه شم به نظرم خیلی خوب نبود و مثلا من به زور کلی پنیر پیتزا خوردمش🤕 کره لاورا هیت ندید ذائقه ها متفاوته

اول کیک برنجی که از یوتیوب یاد گرفته بودم: مقداری برنج را میپزیم من ی لیوان ریختم اندازه خودم هم شد

برنج باید دانه ریز باشه من با کلی اب دم گذاشتم

*نکته: میتونین با ارد برنجم درست کنین ولی انتطار خاصی نداشته باشین به نطرم با برنج پخته بهتره

بعد میریزیم تو مخلوط کن یا میکسر یا از دستای مبارکمون کمک میگیریم و ی خمیر سفت درست میکنیم 

تا حایی که به دست نچسبه ورز میدهیم و بعد لوله ای کرده برش میدهیم و در فریزر میذاریم یخ بزنه یا خودشو بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد از فریزر در میاریم روغن میزنیم و میذاریم تو فر یا توستر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ی ۲۰ دقیقه ا ...

عزیزم تو توستر داری، من توسترمو میزارم رو ۱۶۰ درجه میزنم که شروع به کار کنه خودش یهو میپره میره رو ۲۰۰ درجه، می‌دونی مشکلش از چیه؟؟؟ 

کورد✨⭐

در این مدت میریم سراغ کیک ماهی 

ماهی از هر نوع با پیاز و پیازچه و هویج چرج میکنیم یا تو غذاستز می‌ریزیم تا ی خمیر به دست بیاد با نشاسته درت مخلوط نموده و در کاغد روغنی می‌نهیم و در ایر فرایر یا فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدیم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792