2777
2789

واسه من و مامانم که همچنان فی لتره شاید بخاطر این باشه که نت مون از وای فا خونه اس 😑؟

واسه شما فیل تره یا نه؟

نظرسنجی

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از عصر تالا هروقت دلش خواسه بدون فیلتر‌ کار کرده هروقت دلش نخواسته با فیلتر‌‌شکن ‌

البته خب رفع فیلترش هم هیچ فرقی برامون نداشت در هر صورت برا اینستا و تلگرام و توییتر و پینترست و یوتیوب فیلترشکن‌ میخوایم

فقط می‌خوام بدونم پینترست دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

از عصر تالا هروقت دلش خواسه بدون فیلتر‌ کار کرده هروقت دلش نخواسته با فیلتر‌‌شکن ‌البته خب رفع فیلتر ...

درسته عزیزم 

تازه گووگل پلی هم فیلتره 🤦‍♀️

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

درسته عزیزم تازه گووگل پلی هم فیلتره 🤦‍♀️

حالا گوگل پلی من فیلتر‌ نیس😃

فیلترِ گوگل پلی رو برداشتن که بتونیم فیلترشکن‌‌ دانلود کنیم🤣

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حالا گوگل پلی من فیلتر‌ نیس😃فیلترِ گوگل پلی رو برداشتن که بتونیم فیلترشکن‌‌ دانلود کنیم🤣

زدی تو خال 🤣👌

واسه من با نت گوشی درسته اما با وای فای نمیگیره و فیلتره

عههه پس منم برم بسته همراه اول بخرم ببینم فیلترش رفع میشه یا نه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️