2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما جدیدا حساب نیستیم 😅 

من گوشت و پیاز رو تفت میدم بعد همه چی میشپونم توش آخر بار هم نعنا خشک یکم میریزم بسی خوشمزه خواهد شد . البته ادویه هم خیلی مهمه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

گوشت رو با پیاز بزرگ تفت میدم یه کم هم دنبه اضافه میکنم  ادویه فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه میریزم نخود و سیب زمینی و آب جوش اضافه میکنم در دیگ رو میبندم بعد یک ساعت باز میکنم نمک رب و سبزی خشک ترخون اضافه میکنم 

مادربزرگم همیشه نخود کوبیده و گوجه تازه میریزه آبگوشتش مزه بهشت میده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من از مامان بزرگم یاد گرفتم 

اول پیاز بزرگ ریز میکنم یکم ک سبک شد گوشت میزنم خوب تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه و قرمز یکمم مرزه خشک میریزم نخود و لوبیا از قبل خیس کرده رو میریزم آب میریزم اخرای پخت دنبه رو با رب گوجه یکم تفت میدم لیمو امانی میزنم میریزم تو آبگوشت سیب زمینی و گوجه هم میریزم خیلی خوب میشه 

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

ما جدیدا حساب نیستیم 😅 من گوشت و پیاز رو تفت میدم بعد همه چی میشپونم توش آخر بار هم نعنا خشک یکم می ...

نه عشقم 

منم آخرین بار این مدلی درست کردم عین خورشت میشه 😓🙁 غلیظ و بد میشه 

مال ما قیمه گوشت درست میکنن بهش میگن آبگوشت

نخود لپه و سیب زمینی میریزن داخلش

پیاز سرخ میکنی گوشت می‌ندازی توش تا کمی با پیاز سرخ بشه و بعد ادویه بهش اضافه میکنی و دو قاشق رب و سیب زمینی و نخود لپه

کمی هم میزنی بعد آب تا بالای گوشت بهش میدی و تمام

نخود لوبیا سفید با گوشت و دنبه و یه پیاز‌سالم رو میریزم تو قابلمه بعد آب میریزم میزارم پخته بشه. نیم‌ساعت آخر سیب‌زمینی هم میشورم میندازم تا بپزه. وقتی پخته شد دنبه رو با پیاز میکوبم توش زردچوبه و فلفل و رب میزنم رو شعله ملایم چند دقیقه حرارت میدم تا خوب رنگ رب باز بشه بعد میریزم تو آبگوشت نمکشو اندازه میکنم دوست داشتی لیمو عمانی هم میتونی بریزی. من اندازه یه قاشق مربا‌خوری شنبلیله‌خشک یا مرزه‌ی خشک میریزم توش خیلی خوب میشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نخود رو 24 ساعت خیس کن .گوشت و نخود و یه پیاز سالم و یه گوجه فرنگی سالم و دنبه و مرزه بریز تو قابلمه ...

سرخ کردن که نمی‌خواد نه؟

چون من دفعه قبل طرف رسپی گوگل رفتم

همه چی و عین خورشت تفت داد 

تهشم آبگوشت نشد عین خورشت غلیظ در اومد

نه عشقم منم آخرین بار این مدلی درست کردم عین خورشت میشه 😓🙁 غلیظ و بد میشه

اوهوم میدونم 💔💔 . انشالله این سری خوب میشه با رسمی که بچها دادن . انشالله آبگوشتی فوق علاده بشه اسی عزیزم ❤️❤️ البته هست بهتر بشه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم