2777
2789
اوهوم میدونم 💔💔 . انشالله این سری خوب میشه با رسمی که بچها دادن . انشالله آبگوشتی فوق علاده بشه اس ...

فداتبشم منم مامانم طبق دستور بچه ها پیش میره اصلا معرکه میشه هاااا

غذا های مامانا همیشه خوشمزه ست ما دختراش به گرد پاشم نمی‌رسیم ( همه ما همینمممم 😁🤪🤪🤪🤪🤪)

ممنونم عزیزم

اوهوم میدونم 💔💔 . انشالله این سری خوب میشه با رسمی که بچها دادن . انشالله آبگوشتی فوق علاده بشه اس ...

آخ نام کاربری تو دیدم یاد درس های نخونده دانشگام افتادم که چند روز دیگه شروع میشهههه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداتبشم منم مامانم طبق دستور بچه ها پیش میره اصلا معرکه میشه هااااغذا های مامانا همیشه خوشمزه ست ما ...

آره واقعا 😍😍 مامانا غذاهاشون معرکس 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

آبگوشت خوشمزه گیش به چرب بودنش و گوشتش هست، گوشت استخوان دار بریز توش، دنبه ام بریز، اگه طعم دمبه دوس نداری استخوان زیاد بریز، با نخود و لوبیا و یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه آب بریز بزار بپزه سیب زمینی ام بریز، من از صبح میزارم تا شب ریز قل میزنه، بعد یک ساعت آخر با چربی روی آبگوشت رب رو تفت بده بریز توش، عالی میشه، زیاد نزار غلیظ بشه زیاد آبکی ام نباشه

آخ نام کاربری تو دیدم یاد درس های نخونده دانشگام افتادم که چند روز دیگه شروع میشهههه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔

🥹🥹🥹❤️ نگران نباش اونا هم بلاخره تموم میشه  . من الان دوسال درسم تموم شده کاربریم مونده 😃😂 .ولی روزای خوبین بعدا خاطره میشه . انشالله امتحاناتتون رو با موفقیت تموم میکنین ک شیرینش میمونه رو لبتون ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم