2777
2789
عنوان

وسواس بیماری دارم یه لحظه میاین

60 بازدید | 11 پست

من صندلی جلو ماشین نشسته بودم یکی از دوستام داشت منو اذیت میکرد که صندلی عقب بود هی گردن منو پنجیر میگرفت. مثلا ممکنه hpv این طور منتقل بشه ؟ 

میشه باخودت صحبت کنی به خودت بگی اصلا فرضا که من الان hpv یا هر بیماری دارم خب که چی؟ مرگ یبار شیونم یبار تو هروز خودتو میکشی ذره ذره، نهایتا هممون قراره بمیریم اینهمه ترس برا چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه باخودت صحبت کنی به خودت بگی اصلا فرضا که من الان hpv یا هر بیماری دارم خب که چی؟ مرگ یبار شیونم ...

فکر کنم تاپیک های قبلیم رو هم دیدی 

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم وسواسش رو از ذهنم بیرون کنم 

فکر کنم تاپیک های قبلیم رو هم دیدی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم وسواسش رو از ذهنم بیرون کنم

بله دیدم خودمم درکت میکنم درگیر وسواسم برا من دائم نوعش عوض میشه ، وسواس فکری، عملی ، وسواس بیماری یا حتی وسواس از دست دادن اشخاص

من فقط خودم تونستم خودمو اروم کنم با پذیرش یعنی وقتی چیزی میاد تو ذهنم قبولش میکنم اینجوری استرسم کم میشه و دیگه بالو پر نمیگیره چون وسواس بخاطر استرسه زیاده 

توهم با خودت بگو الان اج پی وی دارم خب که چی؟ نمردم که اصن برو دکتر ازمایش بده 

بنظرم بهترین روش کنار اومدن با هرچیزی پذیرشه، بپذیر، الان شما صد در صد hpv داری خب؟

الان این روشی که من گفتم تو تاپیک 

جای من بودی اصلا وسواس میگرفتی ؟ 

بله دیدم خودمم درکت میکنم درگیر وسواسم برا من دائم نوعش عوض میشه ، وسواس فکری، عملی ، وسواس بیماری ی ...

اصلا زندگی روزمره ام مختل شده. هر دفعه سر یه چیز وسواسش رو میگیرم. نمیدونم چه جور زنده موندم تو این یه سال که وسواسش گرفتم 😂

الان این روشی که من گفتم تو تاپیک جای من بودی اصلا وسواس میگرفتی ؟

نه عزیز من وسواست غیر منطقیه اصلا راههای انتقال این ویروس رو بررسی کنی میفهمی چقد ترست خنده دار و بیهودس 

عزیزم مغزت داره بازیت میده جلوشو بگیر 

اصلا زندگی روزمره ام مختل شده. هر دفعه سر یه چیز وسواسش رو میگیرم. نمیدونم چه جور زنده موندم تو این ...

منم کلی درگیرش بودم اما الان کمتر بهش اجاره میدم ذهنمو که بازیم بده😅

نه عزیز من وسواست غیر منطقیه اصلا راههای انتقال این ویروس رو بررسی کنی میفهمی چقد ترست خنده دار و بی ...

خب هی مینویسن پوست به پوست 

منم هردفعه وسواس میگیرم 😂 :///