2777
2789
عنوان

از دیشب تاحالا که از مهمونی برگشتم از کثیفی خونشون حالم بده😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 81 پست

من این خونه جارو نکشیده‌ی پر از مو رو درک نمیکنم. 

دیگه دعوت میکنید ی جارو بکشید خونه رو دیگه.

حالا یک بار خونه عمه شوهرم دعوت بودیم از چند روز قبل هم دعوت کرده بود. دخترم تازه راه افتاده بود رفت سراغ تلفن خونشون. دویدم سمتش گوشی رو از دستش بگیرم که نشکنتش دیدم تلفن پره خاکه. بیشتر نگران سلامت دخترم شدم. ی شکلات خوری هم ی گوشه دیگه خونه گذاشته بود اجازه گرفتم ازش که بذارمش ی جای امن که ی وقت دخترم نره سراغش بندازتش، وقتی ورش داشتم دیدم اون هم با میز زیرش پر از خاکن.

آخه آدم خوب تو که دو سه روز وقت داشتی، ی دست به سر و روی خونه میکشیدی دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نگو بچه رحمته بلاخره تو دست تنهایی بچه کوچیکم داری ولی به این کثیفی هم نیست خونت

خدا حفظشون کنه خیلی سختی کشیدم سردوقلوهام اورژانسیم سزارین شدم عمرم رو عمر خانوادم وهمسرم کم نزاشتن واسم ولی واقعا از یه خونه شیک وپیک وخواب راحت وبهترین پوشش ولباس پرت شدم تویه مقطع از زندگی اما صبرمیکنم همه چیز مثل قبل شه ۲۶روز خواب ندارم وروجکام اصلا نمیخوابن

من این خونه جارو نکشیده‌ی پر از مو رو درک نمیکنم. دیگه دعوت میکنید ی جارو بکشید خونه رو دیگه.حالا یک ...

من سر مو خیلی حساااسم واقعا خودم موهام و شونه میکنم تو حموم جلوی در حموم جارو نپتون میکشم میگم نرفته باشه بیرون 

چون تنبلیش میاد ظرفشویی درست کنه حالا تازه ادعاش هم میشه که وسواسه وای دوباره یادم اومد🤢🤢🤢🤢فکر ک ...

بعضی ها انگار رسم شونه تو حموم بشورن.

منم یکی را دیدم تا یکم ظرفها زیاد تر از معمول میشد تو حموم میشست.