2777
2789
عنوان

از دیشب تاحالا که از مهمونی برگشتم از کثیفی خونشون حالم بده😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 80 پست
بهم ریخته که از همس به خصوص خانمای بچه کوچیک دارن کثیفی بدههه

نه کثیف نیست نجاست نداره خداروشکر ولی من طوری بودم اگر چیزی سرجاش نبود  روانی میشدم اما بچه هام چون خیلی بهم میریزن دیگه منم بی خیال شدم چون کار خونه واقعا سنگینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم بهش برمیخوره اصلا مهمون بحثش جداس خودشون عادت کردن مهمون خیلییی بره خونشون سالی یه بار اصلا شخصی ...

به خدا ازش جاروبرقی گرفتم خونه رو جارو زدم حداقل اینا از زیر دست و پا جمع بشه. هلاک شدم اون دو سه روز. نوزاد هم داشتم اون روزا. من برای جیش هر سه چهار ساعت و برای پیف همون موقع عوض میکردم، حتی اگر پوشک برای ده دقیقه قبل بود. ازشون پرسیدم ببخشید دستشویی کجاست من بچه رو عوض کنم؟ گفتن وااا مگه پوشک نداره؟ گفتم چرا ولی مدفوع کرده. گفتن اینا ۲۴ ساعتیه، حیفه عوض کنی!!!!! وات د فااااک... پوشک ۲۴ ساعت بمونه به بچه؟؟؟ وقتی می‌دیدن هر روز ۶-۷ تا پوشک عوض کردم، مدام غر میزدن🤣 لعنتیا خب از بو می‌میریم که. پوست پای بچه جز میزنه!

من الان پول ندارم افسردگی خیلی شدید گرفتم وقتی افسرده میشم نمیتونم کار کنم قبلشم کم خونی شدید داشتم ...

متوجه هستم درسته.. منم تو یکی از آشنا‌ها دیدم که همسرش خیانت کرده و خودش سرطان گرفته برای این موضوع و عمل شده. همیشه خونش بهم ریختس همیشه همه چیز کثیفه.. نمیدونم ولی گاها انگار فراموش میکنیم و انتظار زندگی و آدم عادی‌رو داریم ازش..