2777
2789
عنوان

از دیشب تاحالا که از مهمونی برگشتم از کثیفی خونشون حالم بده😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 81 پست
یه عده وضعشون جوریه کور میری لال میای تازه کامل اپیلاسیون هم میشی

ما ندیدیم کسی کور و لال باشه همه ذره بین میندازن رو طرف و تاپیک میزنن . آدم فقط در صورتی حق گله داره ک صاحب خونه دعوت کنه و علنا بی احترامی کنه با غذا و برخورد ولی اینکه ظرفش فلان بود . پرده کثیف بود و اینا دیگه درست نیست غیبته

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

خونه یکی رفتیم رفتن کباب خریدن آوردن خانومه سر سفره تو بشقاب دوتا کباب گذاشت داد به دخترم بعد دخترم یهو یه چیزی از تو بشقاب برداشت پودر شد گفت این چیه مامان من دیدم سوسکه خشک شده🤢 جالبه همون کبابای سوسکی رو داد پسر بزرگه ش خورد🤦‍♀️🤢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی ها انگار رسم شونه تو حموم بشورن.منم یکی را دیدم تا یکم ظرفها زیاد تر از معمول میشد تو حموم میشس ...

واییییییی🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴چجوری دلشون بر میداره حالا اگه تمیز باشن هیچ ولی کثافت از حموم میباره اصلا با وایتکس و تیرک و جرم گیر اشنایی ندارن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من سر مو خیلی حساااسم واقعا خودم موهام و شونه میکنم تو حموم جلوی در حموم جارو نپتون میکشم میگم نرفته ...

ی مدت موهام خیلی میریخت. مهمون میخواست بیاد ی بار ظهر با جارو دستی جارو کشیدم، ی بارم نزدیک اومدنشون جارو برقی کشیدم. با اینحال تا لحظه آخر استرس داشتم.

ما ندیدیم کسی کور و لال باشه همه ذره بین میندازن رو طرف و تاپیک میزنن . آدم فقط در صورتی حق گله داره ...

عزیزم اینجا که اسمی از کسی برده نمی‌شه. ایشون هم با دعوت قبلی رفته اگه کسی آداب پذیرایی بلد نیست چه اصراریه مهمون دعوت کنه؟ طرف تو ظرف نشسته غذا گذاشته

زن داداشم وضع مالی خوبی داره خونه شونم منطقه خوبی ولی از خونه قبلی باخودش سوسک آورده بود .تمام زندگی سوسک بود مثلا داشت روگاز آشپزی میکرد یهومیپرید یه چیزی با دستش میگرفت میکشت سوسکککک.یا وسایل سفره رو آماده می کرد فقط کافی بود یه ظرف غذا چند دقیقه رومیز اپن بمونه سوسک ها حمله میکردن یا سفره مینداخت یهو از وسط سفره میرفتن .اخرمادرم گفت خودتون ومهمون جهنم یه فکری کن بچه هات مریض نشن

عزیزم اینجا که اسمی از کسی برده نمی‌شه. ایشون هم با دعوت قبلی رفته اگه کسی آداب پذیرایی بلد نیست چه ...

منظورم الان نیست کلا عادت همه هست دور و بر خودم هم اینجورین خوبه آدم سخت نگیره شاید ظرف هاش جور نبوده مهم روی خوش صاحب خونه هست و غذایی که درست کرده حتی اگه یه نوع باشه ولی با احترام باشه 

من فقط یجا دعوت شدم مهمونی خیلی واضح بهم بی احترامی شد بخدابرنجش  انگار از ظهر و قبل مونده بود نمی‌دونم چی قاطیش بود  و سالاد هم خیار و گوجه خورد کرده بود بعد سرکه زده بود اصلا حالت بهم میخورد و خورشت هم نگم برات ولی دیده بودم همین خانوم برای کسانی دیگه چند نوع غذا و سلیقه هم به خرج میده و واقعا ناراحت شدم تا عمر دارم یادم نمیره 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

فک میکردم فقط مادرشوهر من انقددد کثیفه . همیشه خودمو دلداری میدادم نه مشکل از منه منم ک انقد وسواسیم☹️😂 

توسینک شون همه چی میشورن از دستو پا سر بگیر تا حتی لباس و جوراب . برای بار اول ک رفتم خونشون دیدم داره ماکارونی درست کنه موقع اب کشی ریخت تو صافی گذاشتش تو سینک ابو باز کرد روش مث لباس میشست ماکارونی بدبختو قسمت فاجعه اش اینجا بود ک چاهه گیر بود اب کثیفی که سینک پر شده بود صافی ماکارونی هم توش🤢🤢🤢🤢😩🤮🤮🤮دیگ اونجا هیچ غذایی نخوردم

اتفاقا من به این مدل ادما غبطه میخورم کاش منم بیخیال بودم وحرف مردم برام مهم نبود

من خونم همیشه تمیزه

اما برای مهمون دیگه رسما خودکشی میکنم

کسی هم تاحالا نگفته دستت درد نکنه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞