2777
2789
عنوان

از دیشب تاحالا که از مهمونی برگشتم از کثیفی خونشون حالم بده😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 81 پست

یه دوستای شوهرم ما رو دعوت کرد چند روز بریم شهرشون. مدام می‌گفت خونه ما کاروانسراست. هر روز فامیل میان و میرن. سر همین خانم من خیلییییی تمیزه. خونه برق میزنه. خلاصه ما به اصرار رفتیم و نگم که چه جهنمی بود. همه جا از بس خاک نشسته بود خاکستری بود. رو زمین راه میرفتی خرده اشغال خشک شده مثل تیغ میرفت تو پا. بالش و پتوها بو موندگی سالیانه میداد. جالبه بازم هی میگفتن خونه ما چون رفت و آمد زیاده، همیشه مرتبه!!! و خب مرتبی رو صرفا این میدیدن که قالی پهن شده و دور تا دور بالش چیدن و وسیله بزرگی وسط خونه نیست. ولی اینکه همه ظرف ها لک چربی و آب داره، همه جا پر از خاک و مو و چربیه، گویا مهم نبود!!!

غذا چطور بود؟ حالا ظرف زیاد مهم نیست. غذا مهمه و مقدارش من مهمانی رفتم. اینقدر غذا کم بود. کم بود.. ...

غذا زیاد باشه وقتی ظرف و ظروف کثیفه چجوری میشه خورد؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه عود خوشبو کننده براشون ب عنوان هدیه بخرید حداقل برای مهمان های بعدی بوی خوب بیاد

رفت از کمدشون متکا بیاره بزاره زیر دست اقایون مثلا 

در کمدو باز کرد انقدر روهم رو هم چیده بود تشک و پتو و... بدنش و پایه کرد اینا نریزه وسط خونه😂😑😑

بعد از سالها خونه پدرشوهرم شام خوردم بعد شام دیدم ظرف ها رو تو رختکن تو حموم میشورن وای فاصلش با دوش پنج سانته افتابه دستشویی شون هم همونجا کنار ظرفها بود من دیگه ادم سابق نمیشم 🤢💔

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

غذا چطور بود؟ حالا ظرف زیاد مهم نیست. غذا مهمه و مقدارش من مهمانی رفتم. اینقدر غذا کم بود. کم بود.. ...

غذاش بد مزه نبود ولی باب میل هم نبود از اونایی که وقتی خیلی گرسنه ایی میخوری 

اکبرجوجه درست کرده بود

😕و منی که خونم دسته گل بود ایینه از وقتی زایمان کردم بادوتا بچه خونم بمب خورده همش دعامیکنم زودتر ا ...

وای نگو بچه رحمته بلاخره تو دست تنهایی بچه کوچیکم داری ولی به این کثیفی هم نیست خونت 

چرا واقعا؟....؟ علتش چیه اونجا میشورن؟

چون تنبلیش میاد ظرفشویی درست کنه حالا تازه ادعاش هم میشه که وسواسه وای دوباره یادم اومد🤢🤢🤢🤢فکر کن پشماش میریزه جایی که طرفارو میشورن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

یه دوستای شوهرم ما رو دعوت کرد چند روز بریم شهرشون. مدام می‌گفت خونه ما کاروانسراست. هر روز فامیل می ...

ادم بهش برمیخوره اصلا مهمون بحثش جداس خودشون عادت کردن مهمون خیلییی بره خونشون سالی یه بار اصلا شخصیت خودش میره زیر سوال