2777
2789
عنوان

تحقیقات خواستگاری از محل تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره صنایع دفاع

ت سیستم میرنن همه چیت بالا میاد،اگ حضوری باشه ک اصن مدیر تو رو یادش نیس،بعضی وقتا دانش اموز سابقه ی فرار از مدرسه یا کارهای پرخطر داره ک دقیق یادم نی انگار تو یچی ثبت میکردن دگ تا سه بار ک میشد اخراج میشدی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

ریاضی شو 12 گرفته بودددددد؟ نه نه نه این مرد به درد زندگی با من نمیخوره کنکل شد

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

اره درستشم همینه ولی برای تحقیق از دختر منظورمه مگه واجبه از محل تحصیل هم برن بپرسن

والا من که ندیدم ..من خودم زیاد خوشم نمیاد از اینجور تحقیق کردنا .چون یه نفر از رو دشمنی یا حسادت ممکنه پشت سر طرف بدو بیراه بگه یا ینفرم از سر دلسوزی یا هرچی عیبهای طرفو میپوشونه..چون اطرافم زیاد دیدم از این موردا

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
یعنی چی؟ مثلا میرن میپرسنخانم مدیر از فلانی راضی بودین؟ نمره هاش خوب بود؟ ریاضیش چطوره؟ 😂😂😂😂واقع ...

شاید بخندی بهم ولی من یه خواستگار داشتم تو جلسه خواستگاری پرسید رتبه کنکورت چند شده ،چه نوع مدرسه ای درس خوندی عادی یا تیزهوشان ،هی هم تاکید میکرد من رتبه ۷۰۰ریاضی منطقه۳شدم

منم اولین باره پیش میاد که برن از مدرسه بپرسن 😂

مطمئنی میرن؟

اگه هم برن موضوع امنیتیه احتمالا ربطی به اخلاقت و نمره هات نداره😂😂

مطمئنی میخوای با همچین کسی ازدواج کنی؟از الان اینقدر وضعیت امنیتیه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”