2777
2789
عنوان

تحقیقات خواستگاری از محل تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 46 پست
شاید بخندی بهم ولی من یه خواستگار داشتم تو جلسه خواستگاری پرسید رتبه کنکورت چند شده ،چه نوع مدرسه ای ...

💀💀💀💀

این بنده خدا چطور روش شده با این عقلش به ازدواج فکر کنه؟؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من که ندیدم ..من خودم زیاد خوشم نمیاد از اینجور تحقیق کردنا .چون یه نفر از رو دشمنی یا حسادت مم ...

از زمین به آسمون میباره از کی تا حالا برا دختر میرن تحقیقات؟

برای پسر میرن میپرسن از محل کار و زندگی و..

💀💀💀💀این بنده خدا چطور روش شده با این عقلش به ازدواج فکر کنه؟؟

کلا تو دنیای دیگه ای زندگی میکرد😂معلم ریاضی بود یجور رفتار میکرد انگار رییس جمهوره اصلا خیلی خواستگار مسخره ای بود اخر بارم که ردش کردم پیام داده بود خواهرانه بگو چرا رد کردی🤣🤣

مطمئنی میرن؟اگه هم برن موضوع امنیتیه احتمالا ربطی به اخلاقت و نمره هات نداره😂😂مطمئنی میخوای با همچ ...

خب موضوع امنتیه میرن مدرسه چی بشه؟میشه اگه میدونی توضیح بدی هنگ کردم😂

نه خداروشکر سابقه نداشتم تو سیستم چیو میزنن که متوجه میشن؟

دقیق یادم نی چون یه مورد مشابه برام پیش اومده بود شاید شورا اینا باشع ک گند کاریا ب اونجا ارجاع میشه ولی مثلا میبینن طرف کجا تحصیل میکرده مدرسش معلمای خاصی داشته سنی بهایی گرایش سیاسی مذهبی خاص یا تخلفی چیزی داشتن چه دانش اموزانی از چه قشری اونجا تحصیل میکردن ت مدرسه ی استثنایی بوده یا مدرسه ی بزرگسالان رفته،نمره ی انظباطیش چنده تخلفی داشته ک روی انظباطش تاثیر داشته باشه،سابقه ی تحصیلیش چطوره داغون بود سطح درسی و یادگیریش یا ن،دگ سعی میکنن برا محکم کاری همه چی رو بررسی کنن ولی جای نگرانی نی من برا اجیم بابام ت سابقش اختلاسم داش زندام رفته بود اصن ولی قبول کردن برا ازدواج

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
خب موضوع امنتیه میرن مدرسه چی بشه؟میشه اگه میدونی توضیح بدی هنگ کردم😂

خب بعضیا ت خارج دانشگاهای خاص تحصیل کردن مص بعضی از مسئولین ما ک مشخصه نفوذین،یا ت دانشگاه کارای خاصی میکردن یا عضو گروهک های خاصی بودن اینام جز سابقه تحصیلی محسوب میشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
از زمین به آسمون میباره از کی تا حالا برا دختر میرن تحقیقات؟برای پسر میرن میپرسن از محل کار و زندگی ...

چرا بعضیا برا دخترم میرن ببینن چجور دختریه رفتارش چجوریه..انگار پسر خودشون خیلی همه چی تمومه..یبار برا منم خواستگاری اومده بود.مامانش میگفت کلی در موردت تحقیق کردیم گفتن دختره خوبیه همه تعریف کردن.

خودم از هیچی خبر نداشتم بعد اونا رفته بودن در موردم تحقیق کنن😂

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
دقیق یادم نی چون یه مورد مشابه برام پیش اومده بود شاید شورا اینا باشع ک گند کاریا ب اونجا ارجاع میشه ...

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم چون اطلاعاتی ندارم گفتم باز شما اطلاع دارین بپرسم

از مدرسه میفهمن که طرف سُنی بوده یا شیعه؟یا مثلا از طرف مدرسه تو سیستم میزنن تا سابقه معلوم بشه؟فقط در همین حد تحقیق میکنن یا در مورد چیزای دیگه هم هست

خب بعضیا ت خارج دانشگاهای خاص تحصیل کردن مص بعضی از مسئولین ما ک مشخصه نفوذین،یا ت دانشگاه کارای خاص ...

اها متوجه شدم

شما شوهر خواهرتون شغلش صنایع دفاعه؟من چجوری سابقه پسر رو در بیارم اونا بیشتر دارن تحقیق میکنن ما فقط از محل زندگیشون رفتیم پرسیدیم .گفت باید برای محل کارم حفاظت تایید کنه بعدش میتونید بیاید و اینکه به من یه فرم داد محل زندگی قبلی و جدید، کد ملی، شماره تماس و یسری سوالا پرسیده بود جواب دادم 

چرا بعضیا برا دخترم میرن ببینن چجور دختریه رفتارش چجوریه..انگار پسر خودشون خیلی همه چی تمومه..یبار ب ...

اتفاقا اینا هم نگفتن که اومدن تحقیق کردن مثلا زرنگ بازی در آوردن در صورتیکه همسایه ها اومدن به بابام گفتن فلانی اومده بود تحقیقات.😂