2777
2789

فرض کنید یه دختر و یه خانم متاهل سن بالا با هم جایی همکار بودن ، به مدت چند سال ، باهم راحت بودن تا حدودی و صمیمی ، اما نه اینجوری که رفت و امد کنن باهم ، خانم متاهل چندسالی اونجا صمت مدیریتی داشته و چون به نسبت کار حقوقش پایینتر بوده این خانم  ناراضی بوده و به این دختر هم میگه بریم از اینجا یه جای دیگه کار کنیم و من خودم برات کار پیدا میکنم پیش خودم ولی خودش میره جای بهتری مشغول میشه این دختر و هم میخواسته ببره که صاحبکارش میگه نه من فقط خودتو میگیرم و  این دختر بیکار میشه ،محل کار قبلی هم به این دختر میگه بیا تو مدیر شو ، با همون حقوقایی ک به خانم قبلی میداده ، خانم مدیر قبلی به این دختر میگه تو نامردی کردی و رفتی جای من و با این حقوق هم وایستادی طرف دیگه عین خیالشم نیست من ول کردم و رفتم و سریع تورو جایگزین کرده و رفتن من هیچ تاثیری روش نداره این دختر هم از اونجا میاد بیرون رو حساب مثلا رفاقت و اینا ، حالا همون محل کار قبلی صاحبش اونجارو داده به پسرش و پسرش شرایط کاری و حقوق و خیلی بهتر کرده و به این دختر هم میگه برگرده سر کارش ولی نه به عنوان مدیر به عنوان یه کارمند حالا با حقوق خیلی بهتر، اما اون خانم متاهل نذاره و مدام بد بگه و بگه برو جای دیگه کار کن اونجا نرو !!

دیگه اون دختر مدیر هم که نیست ک بگیم جای اون رفته پس چرا انقد یکی باید سعی کنه جلوی کسیو بگیره ، اصلا چه ارتباطی بهش داره!

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه خوش عقل و فهم نداره که براش برنامه میچینن کجا بره کجا نره مگه عروسک خیمه شبازیه هر جا به صلاحشه حقوق بهتری داره قطعا باید بره اونجا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مگه خوش عقل و فهم نداره که براش برنامه میچینن کجا بره کجا نره مگه عروسک خیمه شبازیه هر جا به صلاحشه ...

والا منم همینو میگم ، میگم اون همکارت اگ ب فکرت بود از حقوقش میداد بهت وقتی دید بیکار شدی ، خودش نشسته سرکارش ب تو اورد میده ک کجا بری 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند