بینید بچه ها ی فردی هست به عنوان مثال دوستمه بعد من میام توی جمعی صحبت کنم اون همونجا اشکالات صحبتمو ( حالا پیش میاد یسری کلمات رو جابجا بگی) میگیره و باعث خندیدن حضار بمن میشه حتی گاهی اوقات به خودم شک میکنم که کلمه ای ک دارم میگم درسته یا نه و باعث میشه کمتر تو بحث ها شرکت کنم،یبار ک این غلط رو توجمع گرفت حضار برای بار چندم خندیدن و من اصلا رشته ی کلامم از کنترل خارج شد و یادم رفت چی بگم شروع کرد خندیدن و من توجهی نکردم و ادامه صحبتمو دادم بعد ازاون منم اومدم ازش توی خلوت ی ایراد کوچیکی گرفتم چنان طاقچه بالا گذاشتو گفت میدونم ولی عادت کردم ،که من شاخ دراوردم حالا بااین تفاسیر این رفتار سمی هست یا من چون توپریودیمم حساس شدم؟
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اول توی خلوت خودتون بهش بگو ناراحت میشی. اگه بازم این کارو تو جمع کرد جدی همونجا جلوی همه بهش بگو رف ...
باشه پس یبار ک اینکاروکرد میگم مشکلی ندارم ک تو خلوت ایرادمو بگیری ولی واقعا وقتی توی جمع این ایرادات رو میگیری و باعث خنده ی دیگران بمن میشه ناراحت میشم
فک میکنم وقتی این حرفو بهش بزنم لحنش تند شهدیا ناراحت شه از شناختی ک ازش دارم
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️