2777
2789
عنوان

طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم زیاد داره تا قبل ار مرگ بابام بیشترش دستشو گردنش وگوشش بود کلی هم داره تو کمدو کابینتها چندتا ...

خطرناکه ببرید بزارید بانک جدیدا دزدا یه وسیله دارن از در هر خونه ای رد بشن می‌فهمن طرف چقدر طلا داره 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

ببین اینا یه تیمن . دقیقا با همین شگرد از مادر من هم طلاهاش رو بردن . یه کیف پر از لباس قدیمی دادن به مامانم که ما خیر هستیم اینها رو شما بده نیازمند . بعد هم گفته حاج خانم میشه گوشواره و انگشترت رو ببینم می‌خوام برای مادرم بخرم 

راضی باش به رضای خدا 
خطرناکه ببرید بزارید بانک جدیدا دزدا یه وسیله دارن از در هر خونه ای رد بشن می‌فهمن طرف چقدر طلا داره

نمیبره ،یه استان دیگه اس فقط همش از ترس میلرزه .یکی دوبارهم یکی نصف شب در زده برادرم خونهبود گفته کیه اونا فرار کردن

نمیبره ،یه استان دیگه اس فقط همش از ترس میلرزه .یکی دوبارهم یکی نصف شب در زده برادرم خونهبود گفته کی ...

وای یا خدا من به جا مامانت ترسیدم  چندتا کلیپ نشونش بده بلکه راضی بشه بزاره بانک

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

چندسال قبل مادرشوهر آبجیم که البته خیلی پیر و ساده بود خدابیامرز  همین اتفاق افتاد براش 

اما خودش از دستش درنیاورده بود 

یه جیب مخفی داشت  توش پول و طلا اینا داشته

داشته از یه مسیر بیابونی پیاده می‌رفته با چادر گوگلی، اونجام مردمش همه محلی و آشنا

یه سواری وایساده به سلام احوالپرسی و مادرجان کجا میزی بیا برسونمت و اینا 

این خدابیامرز چشماشم ضعیف بود،گفته عه نشناختم تو پسر فلانی ای؟  گفته اره و ...این سوار شده

تهش واقعا نمیدونم چطوری جیب بنده خدا رو خالی کرده که دوتا انگشتر داشته توش 

فقط با زبون بازی ،گفته مسیر خلوته ،خطرناکه تنها نیا اینطور جاها ،طلا و کیفت میزنن

اینم گفته اره  بیرون اومدنی انگشترمو میذارم تو جیبم ( ゚ー゚)

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
ولی یه حسی به من میگه دزد آشنا بوده خبر داشته مادرت طلا داره تعقیبش کرده،. بعد خبر داشته پسر بزرگ دا ...

چند ماه پیش یه راننده اقا از خانوم همسایه ما تو کوچه خلوت پرت و پلا که رفته بود پیاده روی

آدرس پرسیده بود

خانومه میگفت یه چیزی دستش بود مثل دستگاه کارتخوان

بعد مثل لیزر یه نوری افتاد رو دستام

آقا بهش گفته بود کجا میرید مسیرم مستقیمه میرسونمتون 

خانومه سریع گفته بود ممنون شوهرم همینجاهاست با موتور الان میاد دنبالم و سریع برگشته بود و ماشین میندازه دنبالش

که ماشین همسایه میاد و خانومه دست تکون میده برا همسایه

و اون ماشین فرار میکنه

کلی طلا بهش بوده خصوصا به دستش و خانوم مسن و محجبه ای هست  و با لیزر و سوت دستگاه فهمیده طلا داره....

چندسال قبل مادرشوهر آبجیم که البته خیلی پیر و ساده بود خدابیامرز همین اتفاق افتاد براش اما خودش از ...

طفلی مامانم یارو با چرب زبونی گفته بیمارستان میلاد کار میکنم برادرام تو کار پزشکی هستن باور کرده آخه خیلی بامامامم سلام علیک میکنن

داره دق میکنه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
چند ماه پیش یه راننده اقا از خانوم همسایه ما تو کوچه خلوت پرت و پلا که رفته بود پیاده رویآدرس پرسیده ...

عجب

خوبه این اطلاعات رو اینجا گفتین بقیه هم آگاه بشن مواظب باشن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
چند ماه پیش یه راننده اقا از خانوم همسایه ما تو کوچه خلوت پرت و پلا که رفته بود پیاده رویآدرس پرسیده ...

وای چ زرنگ بوده 

مامان من زن عاقلیه فقط هنگ کرده چراباور کرده دوست داداشمه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.