2777
2789
عنوان

طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 85 پست
گناه داره همین الانم خواهرم ترسوندشه که نمیخوابه .یه کمیو در آورده از سر ودستاش گناه داره هم عزادار ...

ای وای عزیزم  ببخشید روحشون شاد باشه خدا  مادرتون رو  براتون حفظ کنه

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

ای وای عزیزم ببخشید روحشون شاد باشه خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه

ممنونم عزیز دلم ما دوساله زندگی نداریم .خانووده بسیدر خوشبخت وموفقی بودیم اصلا عزا به خیالمون نمی اومد بابام که 

افتاد 

تو جا ،همه حول کردیم ترسیدیم تو۸۶سالگی بابامو بره ولی تواون چندروز خواهر بزرگمو از دست دادیم بعد بابامو ومن دلم خونه اشکم جاریه ،قلبم شکسته دل تنگ بابامم دل سوخته آجیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیز دلم ما دوساله زندگی نداریم .خانووده بسیدر خوشبخت وموفقی بودیم اصلا عزا به خیالمون نمی او ...

الهی بمیرم گلم😔الان یادم افتاد شمارو خدا صبرتون بده روح پدر و خواهرت عزیزت شاد باشه عزیزم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

مامانت حتی نکرده بپرسه کدوم پسرم ببینه اصن طرف اسم پسرشو میدونه یانه شاید اشتباه گرفته بوده ای بابا

نمیدونم چرا مامانم اینکارو کرده 

اصلا هنگ کرده

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
شاید اگر نمیداد به زور ازش میگرفت مامانت خدای نکرده آسیب میدید، قسمت بوده اون لحظه فکرش درست کار نکن ...

منم بهش میگم 

خودم دارم دق میکنم ولی اینو بهش میگم 

مامانم خیلی زن مهربونیه 

اصلا حقش این نبود

حالا انشاالله که دستش اومد داشته باشه من شنیدم بعضیا دستشون اومد داره وقتی طلاشون بدزدن بعدش برکت می ...

من جای مامانم دارم دق میکنم