2777
2789
عنوان

عزیزان چطور به عشق خدایی برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست
تا وقتی به خدا معتقد باشی و ازش تصوری داشته باشی این فقط یه خدای ساختیگه خدای حقیقی باید کشف بشه نه ...

مجددا از راهنمایی تون سپاسگزارم 🙏🏻🙏🏻🌷

موفق باشید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فدای شما بشم خیلی عالیه که به بنده های خداهم عشق بورزیماول اینو بگم که من قبلا دیدگاه بدی نسبت به آد ...

خدا نکنه عزیز دلم 💖 

بعد با اجازه یک سوال دیگه.

اون آدم هایی که بدترین ضربه ها رو به آدم می زنند و بزرگ ترین توهین ها رو به آدم می کنند 

با این طور افراد باید چکار کنیم؟ 

حقیقتش بارها توی روانشناسی خوندم که این افراد خودشون زخمی هستند و اکثر مواقع هم سایه های شخصیتی خودمون هستند اما بار نسبت بهشون حس رنجش شدید پیدا می کنم و تو این مواقع نمی دونم چه مسیری رو برم جلو 

حس عشق و دوست داشتن که اصلا نمی تونم بهشون پیدا کنم 

چطوری روح خدا هم توشون ببینم که بتونم ببخشم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترگلم عشق ت ازته دل باشه ازته دلت عاشق ش باش وهیچکس وهیچ کاری روبرتری باخدایت نداشته باشه اول خدا آخرخدا.....

دیدی زمانی که همسایه ت یه کاسه آش میآره درخونه ت چندبار دستت روی سینه ت میزاری ومیگی وشرمنده دست تون دردنکنه خیلی زحمت کشیدی و.....

حالا دورروبرت رونگاه کن چقدر نعمت های خدا رومیبینی وضو بگیر وچادرت روسرت کن نمازت روبخون وبااون عشق وعلاقه ای که ازهمسایه تشکرکردی حالا ازخدا تشکرکن ونمازش روبجابیآر وباهاش حرف بزن ووقتی دلت تنگه وزنگ میزنی به این دوست واون دوست که باهات صحبت کنند حالا قرآن روبگیر به دست اگه حتی عربی ش برات مشگله که بخونی معنی ش روبخون وبزار خدا باهات حرف بزنه 

سعی کن وجود خداروحس کنی هرروز هرثانیه هرکاری میکنی نامش روبه زبان بیآر وهرگز فراموشش نکن یادت باشه هروقت به طرف درگاه خدا میری بایکی ازائمه واطهار برو خدا عاشق ترت میشه 

به خدا توکل وبه ائمه واطهارتوسل ...

خدا کنه که خدا خوشبخت وعاقبت بخیرت کنه .....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دخترگلم عشق ت ازته دل باشه ازته دلت عاشق ش باش وهیچکس وهیچ کاری روبرتری باخدایت نداشته باشه اول خدا ...

واقعا واقعا سپاسگزارم از تمام صحبت ماشالا خیلی زیباتون 😍😍😍❤️❤️❤️

و الهی که دعای خبرتون چندبرابر به خودتون برگرده و در پناه حق باشید. الهی آمین 

واقعا واقعا سپاسگزارم از تمام صحبت ماشالا خیلی زیباتون 😍😍😍❤️❤️❤️و الهی که دعای خبرتون چندبرابر به ...

عزیز دلی.....موفق وپیروز باشی ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیز دلی.....موفق وپیروز باشی ....الهی آمین

به همچنین 💕 

و این قلب ها هم تقدیم به همه شماعزیزان که بنده رو راهنمایی کردید 

خدا نکنه عزیز دلم 💖 بعد با اجازه یک سوال دیگه.اون آدم هایی که بدترین ضربه ها رو به آدم می زنند و بز ...

من خودم با این جمله کلا تغیر کردم 

هر احساس وفکر و عمل خوب یعنی خدا نزدیکه و هر احساس و فکر و عمل منفی یعنی شیطان نزدیکه

من وقتی از کسی ناراحت باشم و برنجم و تنفر داشته باشم یعنی به شیطان اجازه دادم کنارم باشه و در فکر من نفوذ کنه 

و یچیزی هروقت حس کردین بخشیدن کسی یعنی جدا شدن ازون فکر منفی براتون سخته یعنی شیطان بیشتر در شما نفوذ داره و دور کردنش سخته 

ما ذاتمون خداییه خدا میبخشه اما شیطان نفرین میکنه میرنجه پس ما نمیتونیم ذاتا کسیو نبخشیم و شما اینو از شیطان بدونین 

اگر آدمایی که تو زندگیتون بودن بهتون بدی کردن و شما نمیتونین ازشون بگزرین باید بگم دارین کفر میکنین 

مگه خدا نمیگه وقتی چیزی میخای توکل کن ول کن اونو

الانم وقتی کسی بهتون بدی کرده فقط با خدا حرف بزنین بقران میفهمه میشنوه بهش بگین خدایا فلانی همچین کاری کرد من کاری ندارم و دیگه فکر نمی‌کنم به خودت سپردمش خودت بهتر میدونی 

بسپارین به خدا و فقط ول کنین اگر دیگه تو فکرتون نیومد و دیگه حس بدی نداشتین یعنی خدا کنارتون و به زودی خدا کارشو میدونه چجوری انجام بده که حقتون گرفته بشه(:

یه فیلمی دیدم میگفت وقتی یه مار میاد نیشتون بزنه ماکه نمیریم دنبال مار بگیم چرا نیش زدی من لیاقت این کارو نداشتم ازت توقع نداشتم اون ماره 

ما رو بهبودی خودمون تمرکز میکنیم تا دنبال کردن مار چون میدونیم اون ماره و کارش همینه 

درسته آدما روح خدایی درونشونه اما وقتی روح انسان آلوده به شیطان بشه و شیطان نفوذ کنه انسان دقیقا همون ماره میشه و در جای خدا و بهشت خدا جایی نداره 

خدا بنده هاشو دوست داره ما جیگر گوشه خداییم اما تا زمانی که به شیطان وصل نباشیم اگر وصل شدیم قلبمون جایگاه شیطان و اخرتمون جهنمه و روح خدایی دیگه درما وجود نداره 

پس کسایی که بهتون بدی کردن همون مارن و شما بجای دنبال کردن اون مار به فکر خودتون باشین چون بی فایدست 

بهترینارو براتون آرزو میکنم و امیدوارم خدارو با قلب و وجودتون حس کنین😍🥲❤  

من خودم با این جمله کلا تغیر کردم هر احساس وفکر و عمل خوب یعنی خدا نزدیکه و هر احساس و فکر و عمل منف ...

عزیزم مجدد و وافعا واقعا از صحبت های ماشالا خوب تون خیلی خیلی سپاسگذارم 

و به همچنیییین عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💖💖💖

عزیزم مجدد و وافعا واقعا از صحبت های ماشالا خوب تون خیلی خیلی سپاسگذارم و به همچنیییین عزیزم🙏🏻🙏🏻 ...

من الان متوجه شما شما روانشناسین 😭🥺❤

فداتون باعث افتخاره عزیزدلمممممممم ممنونم ازتون(:

اگه امکان داره به کوچولو باهاتون حرف بزنم کمی ذهنم اشفتست اگر وقتتونو نمیگیرم 

من الان متوجه شما شما روانشناسین 😭🥺❤فداتون باعث افتخاره عزیزدلمممممممم ممنونم ازتون(:اگه امکان دار ...

قربان شما 😍💖 

خواااهش می کنم 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌹 

باید خودمونو بشناسیم 

در خودمون سفر کنیم 

تپش قلبمون بهترین دلیل برای دوست داشتن پدر اسمانیه❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

باید خودمونو بشناسیم در خودمون سفر کنیم تپش قلبمون بهترین دلیل برای دوست داشتن پدر اسمانیه❤️

پیشنهادتون عالی بود 👍

مرسی عزیزم 🌹❤️ 

سلام عزیزم حالتون خوبه؟ خیلی دلم تنگ شده بود براتون چند روز بود تو فکرتون

سلام عزیزم 

قربان شما 😍 

عزیزم مرررسی عزیزم 

شما خوب هستید؟