من خودم با این جمله کلا تغیر کردم
هر احساس وفکر و عمل خوب یعنی خدا نزدیکه و هر احساس و فکر و عمل منفی یعنی شیطان نزدیکه
من وقتی از کسی ناراحت باشم و برنجم و تنفر داشته باشم یعنی به شیطان اجازه دادم کنارم باشه و در فکر من نفوذ کنه
و یچیزی هروقت حس کردین بخشیدن کسی یعنی جدا شدن ازون فکر منفی براتون سخته یعنی شیطان بیشتر در شما نفوذ داره و دور کردنش سخته
ما ذاتمون خداییه خدا میبخشه اما شیطان نفرین میکنه میرنجه پس ما نمیتونیم ذاتا کسیو نبخشیم و شما اینو از شیطان بدونین
اگر آدمایی که تو زندگیتون بودن بهتون بدی کردن و شما نمیتونین ازشون بگزرین باید بگم دارین کفر میکنین
مگه خدا نمیگه وقتی چیزی میخای توکل کن ول کن اونو
الانم وقتی کسی بهتون بدی کرده فقط با خدا حرف بزنین بقران میفهمه میشنوه بهش بگین خدایا فلانی همچین کاری کرد من کاری ندارم و دیگه فکر نمیکنم به خودت سپردمش خودت بهتر میدونی
بسپارین به خدا و فقط ول کنین اگر دیگه تو فکرتون نیومد و دیگه حس بدی نداشتین یعنی خدا کنارتون و به زودی خدا کارشو میدونه چجوری انجام بده که حقتون گرفته بشه(:
یه فیلمی دیدم میگفت وقتی یه مار میاد نیشتون بزنه ماکه نمیریم دنبال مار بگیم چرا نیش زدی من لیاقت این کارو نداشتم ازت توقع نداشتم اون ماره
ما رو بهبودی خودمون تمرکز میکنیم تا دنبال کردن مار چون میدونیم اون ماره و کارش همینه
درسته آدما روح خدایی درونشونه اما وقتی روح انسان آلوده به شیطان بشه و شیطان نفوذ کنه انسان دقیقا همون ماره میشه و در جای خدا و بهشت خدا جایی نداره
خدا بنده هاشو دوست داره ما جیگر گوشه خداییم اما تا زمانی که به شیطان وصل نباشیم اگر وصل شدیم قلبمون جایگاه شیطان و اخرتمون جهنمه و روح خدایی دیگه درما وجود نداره
پس کسایی که بهتون بدی کردن همون مارن و شما بجای دنبال کردن اون مار به فکر خودتون باشین چون بی فایدست
بهترینارو براتون آرزو میکنم و امیدوارم خدارو با قلب و وجودتون حس کنین😍🥲❤