2777
2789
عنوان

دهن برادرزادم بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پی پیش بوی سرکه میده مثل بزرگا بدبو نیست😂

لعنتیییییی😂🤣

ولی من از همونم چندشم میشه 

یه بار همین برادرزادم ۱سالش بود ، زنداداشم گذاشتش پیشم ، واییییی چشمت روز بد نبینه ، پی پی کرد ، ۲لایه شال بسته بودم دور دهنم ، ۲تا دستکشم پوشیدم ، خلاصه یه ۱۰، ۱۰باری اوق زدم تا بلخره با موفقیت شستمش😅

دقیقافقط من مات و مبهوت با خودم میگفتم معلم یه چیزی گفت اینا چرا واقعا شستن فقط کافی بود برن بیرون و ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاش اصولیات اخلاقی و بهداشتی و ...بهمون بدون ترس و گناه یا  میدادن حتی شناخت خدای مهربون رو 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
لعنتیییییی😂🤣ولی من از همونم چندشم میشه یه بار همین برادرزادم ۱سالش بود ، زنداداشم گذاشتش پیشم ، وا ...

نه ببین نوزاد منظورم زیر ۶ ماهگی فقط تا زمانی که شیر مادر می‌خورده بو نداره وگرنه غذا بخوره بو میده دیگه 

به شیطون تهمت میزنن🙈

وای 🤣

کلا بچگی ما با جن و شیطون گذشت 🤣

مثلا یه چرت و پرتایی میگفتنااا مام خنگگگ باور میکردیم

مثلا لباساتو بریزی زمین جن میاد میپوشه اول غذا بسم الله نگی جن غذاتو میخوره بعد 🤮 تو ظرفت و شب به پشت بخوابی جن میاد پشتت سوار میشه 🤣

خدایااا اینجوری میخواستن مارو بترسونن

منم واقعا خیلی ترس و استرس داشتم گناه داشتم این حقم نبود 😂💔

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کاش اصولیات اخلاقی و بهداشتی و ...بهمون بدون ترس و گناه یا میدادن حتی شناخت خدا ...

دقیقا درسته

یه چیزااایی میگن که از هموون بچگی که چشم باز میکنی هیچچچ کاریم نکنی حس گناه ولت نکنه و... متاسفانه در آینده اگه نری دنبال واقعیت و حقیقت هرچیزو نفهمی، آینده خیلی بدی در انتظارته

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شیطان و جن بدبخت بهشون تهمت میشه نمیتونن کاری کنه فقط حرص میخورن لابد🤣

اونایی که اینارو میگفتن بخاطر تهمت زدن میرن جهنم 🤣🤣🤣