روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکی از کاربرای نی نی سایت میگفت نمازشب میخوندم تو قنوت نماز شب خصوصیات کسی که میخواستم شوهرم بشه رو میگفتم و آخرش هم ی نفر با همون خصوصیاتی که میخواست اومده بود خواستگاریش و ازدواج کردن
اره دیدمخوندم یه مدته الانم پریودمروم نمیشه تو قنوت بگم چیا میخوام البته 😑😑😑
چرا روت نمیشه؟ خدا که از همه ی نیات ما باخبره
فقط میخواد بنده ش خودش بگه و ازش بخواد
یکی دوبار نوشتم یک بار هم همینطوری دست به آسمون کردم هر وقت از اون منطقه رد میشدم میگفتم خدایا ی مرد خیلی خوب که صاحب یکی از این خونه هاست بیاد خاستگاریم