2777
2789

؟؟؟؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
خیلیییی پدرمادرم دارن

چند سال؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به خیلی چیزا داره مشاور باید نظر بده

یه مورد اختلاف یازده ساله تو فامیل داریم واقعا اگه کمتر بود نمیتونستن زندگی کنن چون بعضی اخلاقای دختر رو فقط مرد پخته میتونست تحمل کنه

من باشم تا ۱۷ سالم قبول میکنم داشتم با این اختلاف سنی اما خریت کردم رد کردم الان مثل چی پشیمونم

😧

یکی از عشق های قبلی من 14 سال از من بزرگ تر بود 

الان خدا رو شکر می کنم که بهش نرسیدم 

چون خوشم نمیاد کسی بخواد از بالا به پایین به من نگاه کنه 

چه ازنظر سنی چه موقعیتی 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بستگی به خیلی چیزا داره مشاور باید نظر بدهیه مورد اختلاف یازده ساله تو فامیل داریم واقعا اگه کمتر بو ...

اها

البته به میزان سن عقلی دو طرف هم ربط داره 

و اگر اون بزرگتره از بالا به پایین نگاه نکنه شاید بتونند به تفاهم برسند 

البته به میزان سن عقلی دو طرف هم ربط داره و اگر اون بزرگتره از بالا به پایین نگاه نکنه شاید بتونند ب ...

اتفاقا از بالا به پایین نگاه می‌کنه 

از اقوام دیدم با ۹ سال اختلاف سنی 

زن بیچاره رو اینقدر پیر کرده و ذوقشو کور کرده حد نداره

دلیلشم اینه مرده جوونی هاشو کرده دیگه مثل خانم حوصله نداره

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
اتفاقا از بالا به پایین نگاه می‌کنه

آهان پس شاید بهتر باشه بر اساس روش حل مساله رفت جلو تا ببینید چه تصمیمی به صلاح هست