2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه نامزدی الان نامزدم میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 89 پست
ای واییی💔منم دچا ی عشق اشتباه شدم

هعیییی زندگیه دیگه میگذره 🥺

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی جلسات اول هم من خط قرمز و شروطمم گذاشتم الآن نامزدم میگه که ما انگاری خواهر و برادریم رابطه که ن ...

عقد کردی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هیچی فقط عقلت ناقصه که گفتی یک سال؟نهایت ۶ ماه واسه آشنایی کافیه حتی از نظر روانشناسیبعضیاتونو درک ن ...

عزیزم عقلم ناقص نیست ما توی خانوادمون ابدا طلاق نداریم متاسفانه میگن دختر با لباس عروس بره با کفن برمیگرده نخواستم زندگیم مثل دختر عموم بشه که واسه طلاق هرکاری میکنه درسته اسمش تو شناسنامه منه ولی رابطه خط قرمز مه

کاربر قدیمی هستم💕
توی جلسات اول هم من خط قرمز و شروطمم گذاشتم الآن نامزدم میگه که ما انگاری خواهر و برادریم رابطه که ن ...

بوسه و بغل معاشقه سطحی داشته باش اگر داری رو شناختش کار می‌کنی هم اون اصلا نباید بفهمه بهش شک داری 

از درون کشفش کن و رو شناختش کار کن ولی در ظاهر طوری باش انگار انتخاب اول و آخرت هست 

اینطوری هم رابطه از نظر احتمالی خقط میشه 

هم همسرت سرد نمیشه و فکر نمیکنه برای انتخابش تردید داری 

هم چون باهاش راحتی خودشو راحت تر لو میده اگر مشکلی بذشه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

عزیزم عقلم ناقص نیست ما توی خانوادمون ابدا طلاق نداریم متاسفانه میگن دختر با لباس عروس بره با کفن بر ...

چرا فک کردی طرفتو بشناسی اصلا دیگه طلاق نخواهی گرفت در اینده؟

هرچیزی ممکنه حالا طولانی میشه مثال بیارم

برای آشنایی هم در حد ۶ ماه کافیه واقعا 

اصلا لازم نبود بگی یکسال 

بنظر من نامزدی طولانی رابطه رو سرد میکنه و اصلا لزومی نداره

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

این حرف منطقی نیس تو زندگی ممکنه ادم 1 ماه اوکی نباشه حامله باشه نمیشه تقی به توقی خورد نتونه صبر کن ...

خب رابطه کامل میتونن نداشته باشن معاشقه که اشکالی نداره یعنی خود اسی نیاز نداره بهتر نبود قبل از عقد ۶ ماه نشون میشدن آشنا میشدن

اینم بگو چجور اشنا شدین

خونه مادربزرگش تو کوچه ما بود هرسال هیئت میومد در خونه ما زنجیر میزد و نگاه می‌کرد منم بی محلی خلاصه هر سال همینطوری بود با خودم میگفتم هوس نوجوانیه همیشه با ماشین از کوچمون رد میشد حتی به دوستاشم سپرده بود کسی منو نگاه کرد بهش خبر بدن 

۱۹ سالم که شد چند بار واسطه فرستاد قبول نکردم تا اینکه یه روز با دختر داییش که دوستمه رفته بودم با ماشین دختر داییش تا سر خیابون یهو دختر داییش از ماشین پیاده شد خودش سوار شد و قفل مرکزی رو زد حدود ۱ ساعت باهام صحبت کرد تا آخرش راضی شدم بیان خواستگاری

کاربر قدیمی هستم💕
خب رابطه کامل میتونن نداشته باشن معاشقه که اشکالی نداره یعنی خود اسی نیاز نداره بهتر نبود قبل از عقد ...

اره دیگه 

نمیدونم والا

ولی بنظر من باید صب کنه پسره اگه  میخوادش