2777
2789
سوالش اینه می‌خوام بدونم درسته یا غلط

غلطه 

این باید بینشون منفی باشه نه مثبت 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه اصلا ریشه نداره حتی معادله هم حل کنی نمیشه 9 وقتی می افته اون ور مساوی منفی میشه واسه از بی ...

آخه من ندیدم سوالی اینجوری بده بگه تجزیه بکن واسه این میپرسم نگرانم سوالی بوده که من بلد نیستم از راهه تجزیه برم 

از ریشه گیری هم میشه رفت اینو؟

آخه من ندیدم سوالی اینجوری بده بگه تجزیه بکن واسه این میپرسم نگرانم سوالی بوده که من بلد نیستم از را ...

ببین مطمعن ترین و راحت ترین روش دلتاس

اگه خود سوال بهت نگفته بود تجزیه کن و روش مربع و فلان

تو همون دلتا رو برو 

فقط در صورتی که خود سوال گفته بود یه راه دیگه رو برو

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اون دو تا پرانتز رو تو هم ضرب کن ساده کن میشه همون اصلی

آهان چشممیتونم بپرسم چه پایه ای هستید؟

من فارغ التحصیل ام

الان دانشجو حسابداریم

اون دو تا پرانتز رو تو هم ضرب کن ساده کن میشه همون اصلی

آخه ما خوندیم که وقتی b نباشه باید فاکتور بگیریم یا از روش ریشه گیری بری 

گیج شدم تو اتحاد ها خیلییی سختن😭😂