2777
2789
خواهش می کنم ریاضیتون سخته معلمتون جزوه میده

جزوه که نه ولی نمونه سوال کار می‌کنه باهامون

اتحاد هارو از صب دارم میخونم خیلی سختن بلدم ولی گیج میشم توشون همش میترسم سوالی بده بلد نباشم آخه شنبه امتحان داریم🥲😂

آخه ما خوندیم که وقتی b نباشه باید فاکتور بگیریم یا از روش ریشه گیری بری گیج شدم تو اتحاد ها خیلییی ...

ریشه گیری منظورت چیه؟ 

یعنی معادله حل کنی؟ 

اره اون که اسونه اون منفی رو بنداز اون ور مساوی میشه مثبت 

رادیکال بگیر 

ریشه ها میشن مثبت و منفی 3

ولی این مگه معادله نیست؟ حس می کنم اتحاد نبود 🤔

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزممممم.

منم اسمم پیناره😂

اسمتو دیدم ذوق کردم😂😍

و اینکه نه جانم نمیشه با روش تجزیه رفت چون این عبارت اصلا جواب نداره

دلتاش منفیه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سلام عزیزممممم.منم اسمم پیناره😂اسمتو دیدم ذوق کردم😂😍و اینکه نه جانم نمیشه با روش تجزیه رفت چون ای ...

عزیزممم

خوشبختم✨😍

از روش ریشه گیری هم میشه رفتش؟

خواهر منم انسانی دهم امتحان ریده کلی باهاش کار کردم میگه انقد سخت بود ۳ بزور میشه

کی امتحان داشتن؟

اتحاد ها خیلی رومخه واقعا 

خوشبحالش واقعا باهاش کار می‌کنی😂✨

عزیزمممخوشبختم✨😍از روش ریشه گیری هم میشه رفتش؟

دورت بگردم همچنین...

عزیزم میشه از این راه رفت ولی جواب نداره..

مثبت نه بره اون طرف میشه منفی نه... 

هیچ عددی نداریم که به توان دو برسه بشه منفی نه..

باید همین کارو بکنی بعد جلوش بنویسی معادله جواب ندارد..

همین...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

متوجه شدم مرسی عزیزم

خواهش می کنم جانم