2777
2789
عنوان

سهمم از زندگی فقط عذاب بوده

168 بازدید | 30 پست

نمیدونم چرا زندگیم پر از رنج و عذابه واقعا آدم بدی نیستم اتفاقا عاشق اینم به بقیه کمک کنم خوبی کنم عاشق حیوونام همین چند وقت پیش یه گربه خیابونی که پاهاش شکسته بود رو بردم دامپزشکی نصف حقوقم برا درمان و جراحیش رفت... دوستام عاشقمن خیلی دوستم دارن محل کارم هم همینطور 

به بیمارام خیلی میرسم خیلی دوستم دارن همش دعای خیر میکنن ولی نمیدونم چرا سهمم از زندگی فقط غمه‌...

هر روز که میگذره بیشتر پشیمون میشم که چرا زودتر چند سال پیش خودکشی نکردم اون موقع دوست و همکار نداشتم به کسی آسیب نمیرسید ببینید تو این موردم باز به فکر روح و روان بقیه ام 

البته چند بار اقدام به خودکشی داشتم ولی موفق نبوده الان تو بیمارستان دستم بیشتر بازه.... 

چند ساعت پیش باز تو خونه مون دعوا شد اینقدر داد و بیداد کردن و فحش های زشت دادن به همدیگه 

خسته شدم نمیخوام تو این خونه با اینا زندگی کنم 😭😭😭

جوجه پرستار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الآن داشتم استوری‌های یه پرستاری که مهاجرت کرده رو می‌دیدم و با خودم فکر می‌کردم کاش به جای این رشته‌ای که دارم می‌خونم می‌رفتم پرستاری! دختر جون تو با این مدرکی که داری هر کجای دنیا که بخوای می‌تونی بری و یه زندگی خوب و در آرامش داشتی باشی، اونوقت میگی سهمت از دنیا فقط عذاب بوده؟! مشکل تو حال بدته نه زندگیت. ناامیدی رو بذار کنار و قدر موقعیتی که داری رو بدون.

یعنی تو ذهن پسر منم اینا میگذره ؟؟😔😔😔

خدا نکنه 🥲والا من که از زندگی سیرم دوست دارم شب بخوابم صبح پا نشم خیلی دل مرده ام اصلا زندگی و جوونی نکردم همیشه افسرده بودم مشکلاتمون خیلی زیاده از این حرصم میگیره که من تقصیری ندارم ولی منم پاسوز شدم 

جوجه پرستار

الآن داشتم استوری‌های یه پرستاری که مهاجرت کرده رو می‌دیدم و با خودم فکر می‌کردم کاش به جای این رشته ...

من خیلی دختر پر تلاشی بودم حتی برا کنکورم رعایت نکردن اگه بدونی چه بلاهایی سرم آوردن میگی چجوری پرستاری آوردی اینقدر افسردگی بهم غلبه کرده نمیتونم یه خط هم بخونم حلالشون نمیکنم امیدوارم خیر نبینن

جوجه پرستار

خدا نکنه 🥲والا من که از زندگی سیرم دوست دارم شب بخوابم صبح پا نشم خیلی دل مرده ام اصلا زندگی و جوون ...

خب همسر منم مدام عصبیه

پسرم نوجوانه

خیلی نگرانشم😥

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خب همسر منم مدام عصبیهپسرم نوجوانهخیلی نگرانشم😥

خیلی حساسه شما باهاش دوست باش خیلی بهش محبت کن بهش برس ببین چه نیازهایی داره حداقل از نظر مالی در حسرت نباشه با دوستاش بیرون بره  مامان من خیلی مهربونه ولی به دردم نخورد من افسردگی داشتم سالی یه لباس نمیخریدن برام چون از ترس دعوا چیری نمیخواستم اونام اهمیت نمیدادن الان خیلی عقده دارم محبت که ندیدم کاش حداقل از نظر مالی حمایت میشدم ....

جوجه پرستار

نه فقط بامنکلا بامن وبچه هامحتی تو سفر وخوشیامونهر لحظه وهر ثانیه عصبیه وتحقیر ودادو بیداد خستمنگران ...

خیلی سخته ..ضربه روحی سنگینی ب بچه ها وارد میشه وتوایندشون تاثیر بدی می‌زاره.من خودم تجریش کردم