2777
2789
عنوان

یه مشاعرمون نشه🌿😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 383 پست
نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد مرا پروانه کن هر چند از پرواز مایوسم

‹ ما زِ چشم مستِ تو مستیم و این دیوانه‌ها . .

لاف مستی میزنند از باده‌یِ انگورشان!😌

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در جهان تا می توانی ساده و یکرنگ باش فرش از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است

تا کی به تمنای وصال تو یگانه

اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
مرا روز ازل کاری بجز رندی نفرمودندهر آن قسمت که آنجا رفت از آن افزون نخواهد شد..

دوش چه خورده ای دلا، راست بگو نهان مکن

چون خَمُشانِ بی گنه،روی بر آسمان مکن...

باده ی خاص خورده ای،نقل خلاص خورده ای

بوی شراب میزند،خربزه در دهان مکن...

اوست نشسته در نظر، من به کجا نظر کنم؟اوست گرفته شهرِ دل، من به كجا سفر برم؟-مولانا

می خوام یه قصری بسازم پنجره هاش آبی باشه

من باشم و تو باشی و یه شب مهتابی باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بد است شاعر پر از غم باشد با این حالنام آن کس را عشق مگوسخن های غم وار برای فکرت مگوبرای عاشق عشق از ...

به من خنديدي و نمی‌دانستی

من به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم !

باغبان از پی من تند دويد

سيب را دست تو ديد

غضب آلود به من كرد نگاه

سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك

و تو رفتي و هنوز،

سالهاست كه در گوش من آرام آرام

خش خش گام تو تكرار كنان می دهد آزارم

و من انديشه كنان غرق در اين پندارم

كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت ؟!

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

هر که به جز خیال او قصد حریم دل کند

در نگشایمش به رو، از در دل برانمش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اِی دل پاره پاره امدیدن اوست چاره اممولانا

من ترا با آنچه هستی با وجودم دوست دارم

من ترا تا آسمانها از زمین تا کهکشانها دوست دارم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مرا در دل نوای صد ترانه وجودم پر زعشق عاشقانه

چنانت دوست می‌دارم که گر روزی فراق افتد

تو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانم

من آن مرغ سخندانم که در خاکم رود صورت

هنوز آواز می‌آید به معنی از گلستانم

‌‌‌‌‌

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
اوست نشسته در نظر، من به کجا نظر کنم؟اوست گرفته شهرِ دل، من به كجا سفر برم؟-مولانا

مثل ان چایی که میچسبد به سرما بیشتر

با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
تو کز محنت دیگران بی غمی، نشاید که نامت نهند آدمیعصبی شدم😂😂

🤣🤣🤣

یا دست رفاقت نده و دست نگهدار 

یا تا ته خط حرمت این دست نگهدار

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن